reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaka spacerówka parasolka?

Ja, mam Maxi Cosi Mura Plus 4 i jestem zadowolona dzidzius jak narazie jezdzi w gondolce i jest ok gondola spora takze z pol roku pojezdzi a pozniej kubelek fajnie regulowany.

reklama
mura spoko wózek,jednak to nie parasolka tylko spacerówka,jeśli chcesz parasolkę zobacz sobie model noa fajny jest jeansowy,lekki i mały wózek,którym łatwo się poruszać

graco evo jest super lekkim i wygodnym wózeczkiem ktorej uzywamy w roli spaceroweczki do samochodu, wyjazdowo. sprawdza sie rewelacyjnie bo mimo lekkosci i zwrotnosci na wiejsich drogach tez sprawdza sie doskonale

apis zgadzam się z Tobą, mi bardzo podoba się to że mimo nierównym chodnikom czy na spacerze poza miastem dziecko leży w wózku bardzo dobrze,nie skacze i nie przemieszcza się. Bardzo wygodny jest dla mnie też na zakupach, ma duży kosz i możliwość zamontowania fotelika.

ale to chyba nie jest parasolka, tak? na pewno bardzo lekkim wózkiem, a o to przede wszystkim chodzi w parasolkach jest quinny yezz, wązy chyba z 5kg

mura spoko wózek,jednak to nie parasolka tylko spacerówka,jeśli chcesz parasolkę zobacz sobie model noa fajny jest jeansowy,lekki i mały wózek,którym łatwo się poruszać
Noa rzeczywiscie jest super, i ma bardzo fajne rozwiazanie , ze jak sie ja zlozy to mozna ciagnac jak walizke :)

Noa rzeczywiscie jest super, i ma bardzo fajne rozwiazanie , ze jak sie ja zlozy to mozna ciagnac jak walizke :)
no tak, mura to spacerówka na stelażu porządna, noa parasolka lekka i łatwa w prowadzeniu, ja na parasolkę zdecyduję się za jakiś czas, jak mój maluszek będzie chodził, bo to wiadomo, że wtedy lekki wózek jest lepszy, bo i dziecko jest stabilne bardziej

no tak, ale Yezza tez mam moj starszy synek jezdzi w takim jak idzie z babcia na spacerek :) a jest naprawde super

reklama
Do góry