reklama
Loleczka - mi się ten pierwszy bardziej podoba, ten drugi za bardzo dziewczęcy I te X-landery są chyba porządne, tego drugiego nie znam. I moim zdaniem kup nowy, tak dla przyjemności Ile ja bym dała, żeby mi mąż pozwolił kupić sobie nowy wózek
Maghdalena
Fanka BB :)
Maghdalena ja tez o tym wozku czasami misle, jaki kolorek zakupiliscie? bo mi sie podoba ten:
Zobacz załącznik 554980
My kupiliśmy taki niebieski jak na zdjęciu, które wrzuciłam wcześniej. Tego fioletowego nie widziałam, ale pani w sklepie mówiła, że bardzo ładny jest i że się podoba mniej więcej tak samo jak niebieski. Ala na zdjęciach jest dość ciemny, więc zdecydowałam się na niebieski
zaczarowana79
3*mama :-)
Loleczka, faktycznie ten drugi taki bardzo wzorzysty, ale w sumie oba fajne. Jak mąż się zgadza, to szalej :-)
Domi, a ty swojego nie możesz sprzedać i kupić inny używany?:-)
Domi, a ty swojego nie możesz sprzedać i kupić inny używany?:-)
Ostatnia edycja:
Loleczka
Fanka BB :)
no coś w tym jest...Loleczka - widać, że chcesz go więc się nie wahaj!
Nowego nie chcę...nie opłaca mi się... wolę kupić coś innego a mam zamiar jeszcze się w chustę zaopatrzyć a to tez trochę kosztuje jednak... Bo to ja jestem w domku "zdrowym rozsądkiem";-)Loleczka - mi się ten pierwszy bardziej podoba, ten drugi za bardzo dziewczęcy I te X-landery są chyba porządne, tego drugiego nie znam. I moim zdaniem kup nowy, tak dla przyjemności Ile ja bym dała, żeby mi mąż pozwolił kupić sobie nowy wózek
Nowego nie chcę...nie opłaca mi się... wolę kupić coś innego a mam zamiar jeszcze się w chustę zaopatrzyć a to tez trochę kosztuje jednak... Bo to ja jestem w domku "zdrowym rozsądkiem";-)
Źle się wyraziłam Nie chodziło mi, że nowy - nieużywany, tylko że skoro masz możliwość to wymień sobie wózek na któryś z tych, które Ci się podobają :-)
reklama
Podziel się: