reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

reklama
Loleczka - mi się ten pierwszy bardziej podoba, ten drugi za bardzo dziewczęcy :-D I te X-landery są chyba porządne, tego drugiego nie znam. I moim zdaniem kup nowy, tak dla przyjemności :-D Ile ja bym dała, żeby mi mąż pozwolił kupić sobie nowy wózek :-D

Maghdalena ja tez o tym wozku czasami misle, jaki kolorek zakupiliscie? bo mi sie podoba ten:
Zobacz załącznik 554980

My kupiliśmy taki niebieski jak na zdjęciu, które wrzuciłam wcześniej. Tego fioletowego nie widziałam, ale pani w sklepie mówiła, że bardzo ładny jest i że się podoba mniej więcej tak samo jak niebieski. Ala na zdjęciach jest dość ciemny, więc zdecydowałam się na niebieski :)

Loleczka, faktycznie ten drugi taki bardzo wzorzysty, ale w sumie oba fajne. Jak mąż się zgadza, to szalej :-)
Domi, a ty swojego nie możesz sprzedać i kupić inny używany?:-)

Ostatnia edycja:
Zaczarowana - mojego to by nikt nie kupił ;-) Mam tylko gondolę Coneco więc nie jest wiele warta, jakoś przemęczę się z nią te pół roku ;-)

Loleczka - widać, że chcesz go więc się nie wahaj! :rofl2:
:laugh2:no coś w tym jest...

Loleczka - mi się ten pierwszy bardziej podoba, ten drugi za bardzo dziewczęcy :-D I te X-landery są chyba porządne, tego drugiego nie znam. I moim zdaniem kup nowy, tak dla przyjemności :-D Ile ja bym dała, żeby mi mąż pozwolił kupić sobie nowy wózek :-D
Nowego nie chcę...nie opłaca mi się... wolę kupić coś innego a mam zamiar jeszcze się w chustę zaopatrzyć a to tez trochę kosztuje jednak...:sorry: Bo to ja jestem w domku "zdrowym rozsądkiem";-)

:laugh2: Nowego nie chcę...nie opłaca mi się... wolę kupić coś innego a mam zamiar jeszcze się w chustę zaopatrzyć a to tez trochę kosztuje jednak...:sorry: Bo to ja jestem w domku "zdrowym rozsądkiem";-)

Źle się wyraziłam :sorry::-D Nie chodziło mi, że nowy - nieużywany, tylko że skoro masz możliwość to wymień sobie wózek na któryś z tych, które Ci się podobają :tak::-)

znalazlam x-landera 3w1 na Tablicy.pl i sie zastanawiam nad nim

77972141_1_644x461_x-lander-wozek-3w1-torun.jpg

Załączniki

• 77972141_1_644x461_x-lander-wozek-3w1-torun.jpg
    77972141_1_644x461_x-lander-wozek-3w1-torun.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry