reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

Maghdalena naprawdę piankowe koła nie są złe jeśli ktoś mieszka w mieście i nie codziennie spaceruję po kocich łbach:) Także wózek każdy musi wybrać taki jakie ma oczekiwania i warunki.
Swoją drogą ja też was podziwiam za zaangażowanie i to, że zwracacie uwagę na takie szczegóły. Super wiedzieć, że są takie mamy:-)

reklama
All me napisz proszę czym się kierowałaś wybierając akurat te dwa wózki do porównania. Mnie w sklepie polecali Bebetto Solaris - ma podobno dość sporą gondolę. Wizualnie oba wózki mi się podobają, chcociaż akurat ten kolor Tako nie przypadł mi do gustu.

Jeśli chodzi o koła pompowane to np. moja szwagierka twierdzi, że wolała zwykłe takie jakie miała w Mutsy Evo bo bała się, że jak złapie gume na spacerze to nie dojedzie do domu...

Fibi, gumę nie tak łatwo złapać:-) Co do piankowych kół, to ja dwoje dzieci w wózkach z piankowymi kołami woziłam..po mieście, po lesie i po łąkach.. mam wrażenie że więcej zależy od amortyzacji niż samych kół.. Wózek z piankowymi kołami jest lżejszy i napewno gumy nie złapi... Moim zdaniem czy piankowe, czy pompowane ma swoje wady i zalety, a moje piankowe sprawdzały się też super...

byliśmy dzisiaj oglądać wózeczki i ajjj napaliłam się na coletto marco polo+ maxi cosi citi, no mówie wam boski jest :-) waham się między dwoma kolorami i go zamówimy w przyszłym tyg :-)
jest taki fajny drobniutki, stelaż boski!!! po złożeniu zmieściłby się chyba do najmniejszego bagażnika!! a nawet ja umiałam go zlożyc w dosłownie sama w 2 sekundy, założenie i wyciągnięcie gondoli, spacerówki czy fotelika to też sekunda i jaki ma bajer haaa patrzcie Coletto

Zaczarowana powiem Ci, że bardzo funkcjonalne, bo jak wieje czy świeci słoneczko to nie trzeba przepinać całej gondolki tylko jeden ruch ręką i już masz zmienione :) pojechałam z nastawieniem oglądania tego jedo fyn, ale mężowi jakoś nie podpasował, ale za to wyczaił tego :) i za ok 1850 zł mamy cały zestawik z fotelikiem maxi cosi

reklama
Miał być dziś rekonesans (pierwszy!!!), a wróciliśmy lżejsi o 1599zł, a ciężsi o Baby Design Lupo z fotelikiem Maxi Cosi Cabrio i adapterami do niego :)

Mięciutki, fajnie działają amortyzatory, gondolka spora, spacerówka fajna, prosty w obsłudze. Wszystko nam się podobało :)

Do góry