No ja czytałam opinie o wozkach juz ne pamietam jaka to strona była :/.sorry, i właśnie o Tako (szczerze.to jakiś konkretny 1 model że niby źle wyważony w wersji spacerowej i ktoś się wypowiadał że gdyby nie stał blisko wózka i nie złapał dziecka to by polecialo razem z wozkiem brrr) to od razu odrzucilam, a navington cadet mnie zainteresowal bo jest lekki, a ja mam problemy z kręgosłupem, no ale w.nim wyczytalam że budka lata - do przodu i do tylu więc tez chyba odpadnie, jedo fyn podoba mi się ale właśnie że względu na gondole bo duża jest ma 80cm długości wewnatrz więc super! Ale za to spacerowka jakoś mi się nie podoba naprawdę..., ale to ja zaproponuje wam jeszcze inny wózek patrzę na babydesign lupo też ma dużą gondole a mi na tym zależy bo niby dzidzia długa . I przyglądam się też phil&teds classic że względu że mialam.z.tym wózkiem do czynienia i nie jest zły, w razie 2 dziecka dokupuje się siedzonko z tyłu i juz, to jest juz spacerowy ale dokupić.gondole.można do niego http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=679 kurde juz sama nie wiem, zbytnio juz nie mam na co patrzeć to wagowo żeby był lekki to juz dałam na luzz, ale opcjonalnie może kupie uzywany np. Jedo z sama gondolka a potem jakiegoś maclarena , juz metlik mam w głowie ostry a teraz znalazlam coś takiego http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2286 też duza gondolka, co do niskich wózków to bugaboo ma te gondole doslownie na wysokości kolan massakra! A wózki futurystyczne do mnie coś nie przemawiaja plus ta cena u mnie stokke kosztuje 1000 euro on jest wysoki - na plecy to plusik ale z 2 strony jak spacerowka będzie niżej to takie chodzace dziecko i kumajace juz się samo usadowi do wózka bez pomocy - ale się rozpisalam szokkk )
reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
maciurka witaj w klubie serio, im wiecej szukam tym mniej wiem narazie zrobilam liste i teraz czekam az obejrze je na zywca, ale ocs czuje ze koniec koncow i tak kupie jeszcze cos innego jak je zobacze na zywo eeeh ;/ nie wiem jak u ciebie w Irnaldii, ale u nas ceny wozkow sa na serio z kosmosu i w dodatku strasznie maly wybor w sklepach
AleksandraMaria
Miciur-ka ja też nie wiem dlaczego, ale te wózki bugaboo są bardzo popularne tutaj. Jak dla mnie okropne, bardzo niskie no i tak trzęsąca się gondola.
Ja myślałam o tym mniej futurystycznym Stokke (wysokość siedzenia spacerówki może być regulowana), no ale cena i tak byłaby kosmiczna, cały zestaw z fotelikiem ok 1500€ i niestety nie mają go na bobowózki ;-), nie wiem czy warto...
Ja myślałam o tym mniej futurystycznym Stokke (wysokość siedzenia spacerówki może być regulowana), no ale cena i tak byłaby kosmiczna, cały zestaw z fotelikiem ok 1500€ i niestety nie mają go na bobowózki ;-), nie wiem czy warto...
franekkimono
Jako właścicielka Tako Jumper X podzielam zdanie Ewcik nie miałam z nim nigdy problemu no i wywrotowy to na pewno nie jest.
Ewcik a ty kupujesz nowy wózek czy małe w Tako będzie jeździź??
Loleczka
Miciur-ka, że niby Tako jest wywrotowy??? Ja mam juz 3 lata Tako Jumper X i nigdy w zyciu mi sie nawet nieprzechylił....zarówno wersja z gondolą, fotelikiem czy też ze spacerówką Teraz mam zamiar znów go uzywać, bo wciąz wygląda super, jest łatwy w prowadzeniu i wydaje mi się, że wygodny dla dziecka.... Zupełnie nie wiem skąd opinia, że jest źle wyważony?? Może jakiś felerny egzemplarz???
Kupciusia z tymi przednimi kołami tez nie wiem o jakim efekcie piszesz... Ja mam wersje z kołami pompowanymi, ale może sie tak dzieje z piankowymi?? Może znajomi powinni tę wadę zareklamować?? robili to? bo nie wydaje mi sie, ze normalne...
...wychodzi na to, że strasznie chwalę ten mój wózek, no ale ja byłam i jestem wciąz bardzo z niego zadowolona i są jak dla mnie tylko dwa minusy: waga (okolo 14 kg) i trudno dostępny kosz w wersji spacerowej...ale mnie to nie przeszkadza...
Kupciusia z tymi przednimi kołami tez nie wiem o jakim efekcie piszesz... Ja mam wersje z kołami pompowanymi, ale może sie tak dzieje z piankowymi?? Może znajomi powinni tę wadę zareklamować?? robili to? bo nie wydaje mi sie, ze normalne...
...wychodzi na to, że strasznie chwalę ten mój wózek, no ale ja byłam i jestem wciąz bardzo z niego zadowolona i są jak dla mnie tylko dwa minusy: waga (okolo 14 kg) i trudno dostępny kosz w wersji spacerowej...ale mnie to nie przeszkadza...
IzaVarsovie,AleksandraMaria - u mnie to samo mały wybór, drogie nic specjalnego...:/ jeżdżą tu tylko tymi bugaboo ale one takie niskie że śmiać się chce, dlatego licze że teraz w pl coś wynajde, ten stooke fajny wysoki z 1 strony ale ogólnie do mnie i tak nie przemawia.. A cena hoho, generalnie tu i tak muszę mieć na taki nowy wózek że sklepu z tych tanszych to min 400-500e a te.porzadniejsze juz.koło tysiąca więc lepiej z.pl brać, Koleżanka mi chciała pożyczyć jej gondole ale te koła ala platikowe i ogólnie wózek taki sobie- ja chyba wole jednak sama wybrać jaki chce, siostra ma jakiegoś mutsy - mutsy sa fajne tylko robiłam researcha i te gondole krótkie ok74cm to malusio, i jeszcze ma casualplay vintage tylko że do niego gondoli nie ma czyli musiałbym i tak dokupić, no i te kółka też gumowe, ja chyba wole pompowane bynajmniej na gondole dla amortyzacji, też mam swoją liste, jeszcze jest jeden bebetto (ale nie solaris) fajny wózek jak znajdę to wrzuce linka, podobały mi się też. Firmy coletto( chyba www.coletto.pl) bo mają wózek obracany o 360st możesz obrócić sama rączka ale poczytalam że te hamulce takie wadliwe bo ma na 2 koła osobno..., i rzekomo trochę bublowaty a naprawde designowo i uzytkowo fajnie się prezentuje..,no ale.cóż :/ , ale jest podobny wózek firmy mothercare, to jemu się przygladne teraźniejszość zamiast tego coletto...
Loleczka - o Tako pisałamże tylko jeden konkretny model,to się dzieje że 'ucieka' -jak znajdę to wkleje tutaj.. To co ktoś napisał ) ale ja ogólnie po prostu odrzucilam te firme
Loleczka - o Tako pisałamże tylko jeden konkretny model,to się dzieje że 'ucieka' -jak znajdę to wkleje tutaj.. To co ktoś napisał ) ale ja ogólnie po prostu odrzucilam te firme
Ostatnia edycja:
_Ewcik_
Jako właścicielka Tako Jumper X podzielam zdanie Ewcik nie miałam z nim nigdy problemu no i wywrotowy to na pewno nie jest.
kochana, ja Tako sprzedałam, jak synuś miał 10 miesięcy-już wtedy M mówił, ze po co było nowy wózek kupować.. teraz na pewno używany kupimy, tylko się zastanawiam, czy tylko gondola-stelaż-fotelik czy 3 funkcyjny.. bo mamy taką fajną leciutką spacerówkę cybex callisto w domu
marzycielka81
reklama
AleksandraMaria
marzycielka gratuluję zakupu! fajnie wygląda i bardzo ładne kolory, jakiej to firmy? bo nie widzę;-)
Podziel się: