reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

Domi, oczywiście, że idealną sytuacją jest kiedy możesz sobie pozwolić na wszystko z najwyższej półki, jednak są sytuacje, w których trzeba zdecydować na co lepiej odłożyć kasę (mówię tutaj o fotelikach znanych firm, które przykładowo mają niskie oceny z testów bezpieczeństwa, a kosztują tyle ze względu na markę, albo pasują do konkretnego wózka) i dla mnie to jest taka sytuacja. Tym bardziej, że słusznie zauważyłaś, że późniejsze foteliki są jeszcze droższe od "pierwszych".

reklama
To ja wolę zaoszczędzić na wózku, ciuchach, zabawkach czy czymkolwiek innym, fotelik muszę mieć bezpieczny (co nie znaczy, że najdroższy, bo można znaleźć też tańsze foteliki, które są bezpieczne) ;-)

5738kolor_Red.jpg1555kolor_Team%20New%20Red.jpg

dziewczyny bylam dzisiaj w sklepie i ogladalam wózki i raczej wybiorę spośród tych dwóch -obydwa to mutsy , doradzcie ,który wam bardziej się podoba-dodtakowo chcę fotelik maxi cosi cabrio plus baze isofix do auta

pierwszy to Mutsy Evo
drugi Mutsy 4 Rider

Załączniki

• 5738kolor_Red.jpg
    5738kolor_Red.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 66
  • 1555kolor_Team%20New%20Red.jpg
    1555kolor_Team%20New%20Red.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 72
a ja się pochwalę za mnie i za multimame, że się zdecydowałyśmy na taki wózek
ten fioletowy multimama bierze
xTwin-pokrowiec1.jpgxTwin-21.jpg
a ja biorę ten najprawdopodobniej xlander_xtwin_12_d.jpg no chyba, że nie będzie chlopów to ten sam co multimama :-)
masakra już depresji dostawałam z tymi wózkami, tragedia jak tu wybrać bliźniaczy ale wreszcie z głowy :-D

Załączniki

• xTwin-pokrowiec1.jpg
    xTwin-pokrowiec1.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 75
  • xTwin-21.jpg
    xTwin-21.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 62
  • xlander_xtwin_12_d.jpg
    xlander_xtwin_12_d.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 65
  • xTwin-pom.jpg
    xTwin-pom.jpg