Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również miałam nieregularne cykle. Ale chodziłam na monitoring cyklu i dzięki temu wiedziłam kiedy jest owulacja. Starałam się o dzidziusia dzień przed owulacją, w dzień owulacji i dzień po owulacji. No i czekam na dziewczynkę [/QUOTE Monitoring tzn u ginekologa tak ?.To Twoja 1 ciąża ?
Dajesz mi nadzieję na córeczkę bo u mnie współżycie było trzy dni i dzień przed owu. A mam już dwóch synkówJa również miałam nieregularne cykle. Ale chodziłam na monitoring cyklu i dzięki temu wiedziłam kiedy jest owulacja. Starałam się o dzidziusia dzień przed owulacją, w dzień owulacji i dzień po owulacji. No i czekam na dziewczynkę