Doswiadczone mamusie. Czy na podstawie tych zdjęć da ocenic się płeć dziecka? Zaznaczam że to jest wczesna ciaza. 10 tydzień , ale czy przypadkiem nie da się po tych zdjęciach zauważyć plci dziecka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram....Nie wiem skąd w niektórych lekarzach to parcie na bycie pierwszym fachowcem który im szybciej powie tym większe wow będzie... Po co- dla jednej będzie to informacja,dla innej impuls i tak się zafiksuje,że potem i rozczarowania są...Ale czemu mam się przyjrzeć? Uważasz, że to penis?
W punkt
Ale czemu mam się przyjrzeć? Uważasz, że to penis?
W punkt
Myślę, że to wynika też trochę z presji samych ciężarnych, które już na pierwszej wizycie chcą zna płeć. Wiec lekarz rzuca "byle jaką" odpowiedź i każe się nie przywiązywać. Ciężarna zadowolona, a on ma furtkę do zmiany płci, bo przecież mówił, że "tak na 70-80%".Popieram....Nie wiem skąd w niektórych lekarzach to parcie na bycie pierwszym fachowcem który im szybciej powie tym większe wow będzie... Po co- dla jednej będzie to informacja,dla innej impuls i tak się zafiksuje,że potem i rozczarowania są...
Naprawdę innymi aspektami by się zajął, a i dla mamy najważniejsze czy wszystko ok na tym czy innym etapie
Być może;DAle czemu mam się przyjrzeć? Uważasz, że to penis?
W punkt
A co uważasz że to może być?Ale czemu mam się przyjrzeć? Uważasz, że to penis?
W punkt
Serio poczytaj. W 10 tyg płód ma jeszcze nie wykształcone zewnętrzne narządy rodne. Krótko mówiąc, to nie penis bo jeszcze go nie ma. Także żadne "być może".Być może;D
A co uważasz że to może być?
Serio poczytaj. W 10 tyg płód ma jeszcze nie wykształcone zewnętrzne narządy rodne. Krótko mówiąc, to nie penis bo jeszcze go nie ma. Także żadne "być może".