anetah
Aktywna w BB
Nie znam na to sposobu. Widocznie masz swoje powody ale czemu nie chcesz karmić? To same zalety, nawet finansowe. Ja mam dwoje dzieci, pierwszego nie karmiłam bo po porodzie miałam białko w moczu , dostałam antybiotyk i pokarmu było bardzo mało. Kuba był dokarmiany i tak już zostało. Natomiast córeczkę bardzo chciałam karmić i karmiłam kilka miesięcy. Mając porównanie uważam że karmienie piersią jest SUPER REWELACJĄ I WYGODĄ.
Mogłam z małą być gdzie chciałam i kiedy chciałam. Schudłam bardzo ładnie i szybko. Jedyną zaletą karmienia sztucznego było to że Kuba urodził się w czasie studiów i mogłam go spokojnie zostawić z tatusiem lub babcią. Niewiele pomogłam ale życzę ci powodzenia i zdrówka dla dzidziusia karmionego jak zdecydujesz.
Mogłam z małą być gdzie chciałam i kiedy chciałam. Schudłam bardzo ładnie i szybko. Jedyną zaletą karmienia sztucznego było to że Kuba urodził się w czasie studiów i mogłam go spokojnie zostawić z tatusiem lub babcią. Niewiele pomogłam ale życzę ci powodzenia i zdrówka dla dzidziusia karmionego jak zdecydujesz.