reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak zabezpieczyć mieszkanie by było bezpieczne?

Marynia88

Moderator
Miasto
Piotrków Trybunalski
Mam pytanie - jak zabezpieczyć mieszkanie by było bezpieczne dla mojego uczącego się chodzić synka którego wszędzie jest pełno? Chodzi mi o konkrety, jakie konkretnie zabezpieczenia się u Was sprawdziły a jakie to zwykła lipa? Co możecie mi polecić? Każda informacja jest dla mnie na wagę złota. Próbowałam coś sama dzisiaj wybrać w internecie ale się pogubiłam - za duży wybór więc proszę Was o pomoc.

reklama
Tłumaczyłam, tłumaczyłam..... Ehhh 100 x to samo. A to co empiryczne - to pokazywałam. Np. Jak rzucał pilotem od tv to nie było bajki, jak rozrzucał chrupki, to nie dostał, gorące mu pokazałam, noże pokazałam, że są ostre i może sobie coś zrobić. Płynów do prania i chemii nie rusza. Dałam mu się raz pobawić pustymi butelkami i z głowy. Dekoder mamy schowany, ale pewnie też by go i interesowały światełka 😜
Mój jak rzuca pilotem to jest tym tak pochłonięty że świata wokół nie widzi...wyłączenie jakiegokolwiek programu to dla niego żadna nauczka - on ma frajdę z samego rzucania.
Chyba muszę poprostu przetrwać ten okres, tłumaczyć, pokazywać i cierpliwie czekać na efekty.

reklama
Do góry