reklama
Mam to samo, strasznie się męczę i do tego mam jeszcze uczulenie na słońce.
Zawsze w lato opalałam się bez problemu a teraz wysypije mnie wszędzie.
Ja w upalne dni siedzę na ogródku pod drzewem i moczę nogi w zimnej wodzie , naprawde pomaga.
Zawsze w lato opalałam się bez problemu a teraz wysypije mnie wszędzie.
Ja w upalne dni siedzę na ogródku pod drzewem i moczę nogi w zimnej wodzie , naprawde pomaga.
Anulka59
Fanka BB :)
Moj sposob na te upaly jest taki:butelka mineralnej jak najmniejsza ilosc ciuszkow na sobie,szybkie chlodne prysznice,lezenie z nozkami opartymi o sciane.Ioczywiscie marze zeby sie juz skonczyly bo mam ooogggrrrooommmnnneeee zawroty glowy od tego ciepla.
klementynka
eeeee.... jakie upały? chyba za dużo w domu siedzę i za dużo przeciągów robię, bo jakoś mi nie dokuczają...
mi jakoś też nie przeszkadzają..chociaż naprawdę myślałam, że będzie gorzej...nawet nie przeszkadza mi słońce, a zawsze miałam z tym problem (było mi za gorąco itd., teraz wszystko się pozmieniało??? ale lekarka kazała bezwzględnie uważać na słońce i siedzieć najlepiej w cieniu, ponieważ łatwo o zasłabnięcia 8) także dziewczynki musimy uważać
a poza tym dzisiaj zdecydowanie można odppocząć od upałów, bo leje u nas strasznie
a poza tym dzisiaj zdecydowanie można odppocząć od upałów, bo leje u nas strasznie
Pycha
mama Mai i Marty
Jak zawsze bardzo dobrze znosiłam upały i mogłam godzinami sie opalać, to w tym roku najczęściej siedzę w domu i to w samej bieliźnie, ewentualnie gdzieś w cieniu. Dziś na szczęście niebo zachmurzone.
Byłam jeden dzień nad morzem i myślałam że na plaży nie wytrzymam nawet 5 minut, ale okazało się że tam mogłabym posiedzieć, bo wcale nie było gorąco, wiał lekki wiaterek i było nawet przyjemnie.
Byłam jeden dzień nad morzem i myślałam że na plaży nie wytrzymam nawet 5 minut, ale okazało się że tam mogłabym posiedzieć, bo wcale nie było gorąco, wiał lekki wiaterek i było nawet przyjemnie.
Na początku ciąży słoneczko mi tak bardzo nie przeszkadzało. Będąc na wczasach mogłam cały dzień spędzić na dworze, oczywiście jako odpowiedzialna przyszła matka w cieniu a nawet tam mnie dosyć opaliło. Teraz niestety temperaturka powyżej 25 stopni powoduje, że czuję się zmęczona, ospała i najchętniej położyłabym się do łóżka. Jak dobrze, że dzisiaj pada. :laugh:
klementynka
W środę jedziemy do Kuźnicy - czy wiecie gdzie można znaleźć długoterminową prognozę pogody? Znalazłam max 10 dniową
reklama
heh,wiem jak się czujesz!wystarczy że choć trochę cieplej się zrobi a już ciężko mi porusza choćby palcami i zazwyczaj ucinam sobie drzemki .dobre jest moczenie nóg w chłodnej wodzie i duzo niegazowanej wody.Możesz też spróbować zimnych okładów na czoło-pomaga w czasie gorączki więc też powinno być dobre.Buźka