reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

reklama
A Alan pobil dzis rekord w budzeniu sie nocnym no i tylko cyc mogl go ukoic...To chyba przez katarek. Nawet jak dostanie przed spaniem kleik to tak samo zle sypia...Dzis nawet nie liczylam ile razy wstawalam...

Ja próbowałam wrócić do odkłądania małej do łóżeczka po każdym karmieniu, ale nie jestem wystarczająco wytrwała...
Mała zasypia 21-22, ale do czasu kiedy ja się kładę po północy zdąży się już dwa razy przebudzić.. Dzis w nocy położyłam się przed 1.00 a ona zażądała pobudzi o 1.00, 2.00 i 3.00 no i wtedy wymiękłam i wzięłam ją do łóżka :)

tak sie wlasnie zastanawiam bo podlozylam jej wczoraj poduszeczke bo ma lekki katar, splywa jej i pokaszluje wiec podlozylam ta poduche i zastanawiam sie czy ta poducha mogla miec cos wspolnego z tym smacznym spaniem????czy tylko zbieg okolicznosc.....?

Katrenki pewnie zastanawiasz się co zrobić zeby wyczyn Amelki powtrórzyc , ale myślę , ze podusia to był przypadek :-D

U nas też dzis mały dużo się budził . M do niego szedł a on głowę miał po drugiej stronie łóżka i tak kilka razy

No wlasnie, ciekawi mnie jak dzieci to robia. Obkrecic sie wokol wlasnej osi w lozeczku to nierealne - przynajmniej moja sie klinuje miedzy szczebelkami i wrzeszczy zeby pomoc. A wczoraj lezala na brzuszku twarza do zabawek a za chwile Julka wola "Mmao chodz zobacz" a Asia na plecach z nogami w zabawkach, a glowka tam gdzie nozki wczesniej byly. I chichrala sie tylko, a ja nie wiem jak to zrobila :|

Ja juz pare razy zobaczylam jak moje dziecko radosnie obgryza szczebelki lozeczka. Bosh jak to zalosnie wyglada :(
jak wiezien jakis. Ale ona zadowolona :) i awantury mi robi jak ja od tych szczebelkow odrywam :)

reklama
Miałam dziś położyc małego pozniej spac :-D ale nie wyszlo... majac w perspektywie kolejną godzinę droczenia się z maluszkiem wymiękłąm i już spi ;-)

Do góry