reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

Nie pracuje tzn nie wytwarza zadnych komorek jajowych?
Moze trzba go zmusic do pracy jakimis lekami? A moze zmienic lekarza.... ja od listopada 2008 przerzucilam 6 lekarzy....

reklama
tak stwierdziła, pójdę jeszcze do niej w środę i zobaczę co powie na wyniki badań
a ty długo już się starasz??

to trochę późno... zresztą s tego co piszą dziewczyny na innych wątkach lekarze nie bardzo się przejmują jak się do nich idzie po kilku miesiącach nieudanych starań

Mam pytanko. Staramy sie o drugie dziecko już ponad pół roku ale po każdym stosunku zaraz się podmywamy (wiele lat leczyliśmy wszystkie mozliwe infekcje tych okolic i jest to klucz do naszego sukcesu) na początku wątku dziewczyny polecają jednak półgodzinne leżakowanie czy myślicie że to działa? albo że ja od razu wypłukuje spermę że w ten sposób utrudniam? przecież niby co ma się dostać to sie dostanie od razu:sorry:
Pierwsze dziecko udało nam sie od razu jak tylko zaczęliśmy sie starać

Witam :)))) juz rok staramy sie o dziecko i narazie bezruzeltatow , przeszlismy juz bardzo duzo badan i wszystko jest ok ( juz mamy jedno dziecko ) , tydzien temu bylam u ginekologa , ktory zaproponowal mi HORMEEL , oczywiscie go kupilam i pije , chcialabym aby wypowiedzialy sie dziewczyny ktore mialy kontakt z tymi kropelkami , jakie byly rezultaty , ja pije go juz tydzien , czuje sie po nim super ale temperaturka stanela mi w miejscu , dzis mam juz 37 dzien cyklu a skoku brak :-(

witam, chciałam zapytać czy któraś z was brała primolut nor i zaszła w ciążę??
lekarka kazała mi stosować go od 16 do 25 dc, i mocno się starać o dzidzię, ale doczytałam że lek ten może nie dopuścić do implantacji a nawet uszkodzić płód, powinnam zacząć go brać jutro i nie wiem co robić, może ktoś mi coś poradzi??

a jaki jest sklad? bo wiem ze w ten sposob stosuje sie luteine lub duphaston... nie pomieszla twoja lekarka czegos?? jak to progesteron to jest ok

poczytalam w necie, niby to odpowiednik progesteronu ale jako cos w rodzaju sterydow i pisza ze nie brac w ciazy wiec ja bym nie brala i poszla do innego lekarza... jak masz watpliwosci, nie ufasz swojemu lekarzowi to idz na konsultacje do drugiego a nawet trzeciego..

a jakie masz wskazania do brania tego leku?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry