Na razie boli mnie brzuszek. tzn od 3 dni przestał trochę. Kłuje mnie bardzo prawy jajnik i czuje takie rwanie w dole brzucha. cos jakbym miała taką małą @ ale jednak troszkę inaczej. Już raz tak miałam, wiec nie chcę sobie robić nadziei. A jeśli znów dostane @ to biegnę do gina , niech mnie leczy, bo to już nie na żarty takie rzeczy. Boje sie znowu robic test. Postanowiłam, że zrobie dopiero po 3-c m dniu od planowanej @.
reklama
monika1313m
Fanka BB :)
a ja je trzymałam przez kilka lat i nic prawie bym umiała juz na rekach chodzić hihih
Elżbietka
mother of two sons&angel
ania-n , za bardzo nerwowo do tego pochodzisz. wiem jak to jest, bo stramy sei juz prawie 2 latra, ale uwież mi, takia postawa w niczym nie pomoże, a wręcz przeciwnie. wyluzuj i ciesz sie życiem!!
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Elżbietko, widze, ze 2 dni do testowanka?!? 
Wszystkiego dobrego!
Ja tez trzymam kciuki za nas wszystkie! Bądźmy dobrej myśli, bo fasolki juz czekaja, a do zestresowanych, lub przejmujących sie nie przychodzą :-[ , wiec zupełny luzik!
Od następnego cyklu będę brać wiesiołka, powiedzcie mi od którego dnia cyklu, bo jedna pisze, ze od 5dc, a inna od 11, czy jest jakaś róznica jeśli ja mam nieregularne cykle?
Pozdrawiam
Wszystkiego dobrego!
Ja tez trzymam kciuki za nas wszystkie! Bądźmy dobrej myśli, bo fasolki juz czekaja, a do zestresowanych, lub przejmujących sie nie przychodzą :-[ , wiec zupełny luzik!
Od następnego cyklu będę brać wiesiołka, powiedzcie mi od którego dnia cyklu, bo jedna pisze, ze od 5dc, a inna od 11, czy jest jakaś róznica jeśli ja mam nieregularne cykle?
Pozdrawiam
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Gwiazdeczka , testowanko było juz wczoraj, ale niestety jedna krecha
. wydłużyłam suwaczek po prostu, bo @ nie ma. a 34 dni to mój najdłuższy cykl w tym roku...
Podziel się: