reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

czasami latwiej zwrocic sie do nieznajomych i opowiedziec o rozterkach,a pisac rowniez latwiej,my zawsze wysluchamy ;)
Ok uciekam na moj zasluzony wekeend,pozdrawim goraca,odpoczywajcie,milego wekeendu,pa ;D

reklama
Maxim ale mi sie smiac zachcialo bo czasem jak ktos mowi papatki to mi sie wydaje ze to do mnie pa Patki bo na imie mam Patrycja...hehe ale zbieg okolicznosci!

Tak sobie przeglądam nasze stare, dawno zapomniane wątki. No i tak patrzę na suwczek naszej Izabelki, a ona ma już zaraz 17 tydzień, a kilka wątków wyżej pisze o 9 tygodniu. Jejku jak ten czas leci. Pewnie za chwilę będzie nam pokazywać piłeczkę z przodu na swoim brzusiu.
A jak sobie patrzę na wątki przyszłych mam i że już pojawił się kwiecień 2006 i lada moment będzie maj, to normalnie nie wierzę. Przyłączyłam się do bb na początku kwietnia i już za moich czasów kobietki niektóre urodziły, inne zaciążyły... Ach ale ten czas zasuwa i udało mi się być świadkiem przybycia na świat tylu nowych dzieciaczków ;D

reklama
Prawda, agutek :) Ja też śledzę losy ciężarówek, przeżywam ich porody, podziwiam dzidzie, często zaglądam na fora przyszłych mam. Może my tam niedługo się znajdziemy i ktoś z nami będzie przeżywał nasze radości :)

Do góry