reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

Dzięki Rusałko, że o mnie nie zapomniałaś.
Robiłam test. I nic. @ przyszła 3.08 :( Teraz troszkę choruję, tzn. straszliwie boli mnie gardło. I wogóle nie wiem już co będzie. Mam głupie myśli co to w sumie już prawie 9 miesięcy się staramy i nic. Inni zabezpieczaja się jak mogą i zdarzaja się wpadki a my nigdy tego nie robiliśmy (znaczy wcześniej był przerywany, ale wiadomo, ze to żadna metoda zapobiegania ciąży) i nic.
Jeszcze teraz jak pracuję to się naoglądam tych ślicznych pań z brzuszkami, które kupuja pieluszki i maleńkie ubranka i wogóle sa takie piękne w tym stanie błogosławionym, że oczu nie chcę się odrywać.
CHCĘ JUŻ BYĆ W CIĄŻY!!!

reklama
Dreamsik a własnie dzis o Tobie myślałam Przykro mi ,że Ci się nie udało tym razem ale zobaczysz ,że już nie długo zobaczysz swoje upragnione dwie piękne kreseczki na teściku a wsrętna @ nie pojawi sie przez kilka ładnych miesiecy.Zresztą Rusałko i Agutku i wszystkie starajace się w raz ze mną oczywiście nam też się uda -nie widzę innego wyjścia ostatnio modliłam sie za Nas wszystkie w kościułku,aby ten na górze dał nam w końcu nasze upragnione fasolki. :)

Jak mi teraz się smutno zrobiło.
Jestem teraz sama, a jakbym była w ciąży to przynajmniej bym mogła mój brzuszek pogłaskać i poiwedziec, ze go kocham :( a tak to nic... cholerny świat. W tym tygodniu ide do gina. nie ma zmiłuj...

DZIEWCZĘTA-UDA NAM SIE-TO PEWNIK- TYLKO MUSIMY BYĆ BARDZIEJ CIEPRLIWE..brać przykład z natury- to jej sekretem jest cierpliwość..wszytko ma swoje miejsce i czas...sens i znaczenie..a nasz los..zycie jest w rękach Boga..i musimy wierzyc, ze..gdzieś już jest nasze maleństwo -czeka na odpowiedni czas:)

Pewnie ze sie uda!!!kazdej!!tylko trzeba sie troszke wyluzowac...mnie sie udalo uspokoic...i moze jednak sa rezultaty ze fasolka sie donosi!!a zajsc ...niema problemu...

Witam dziewczynki! Własnie sobie siedzę z moim kochaniem u niego w pracowni. On sobie pracuje, rysuje czy cos tam a ja korzystam i jestesm tu z wami :)
Mam dzis trochę doła :(
Po pierwsze zgubiłam pierścionek, który dostałam od mojego chłopa na trzecią rocznicę :(
A po drugie znów naoglądałam się wpracy babeczek z brzuszkami i takich ślicznych maluszków :) Jakie one piękniuchne :) Aż by się chciało własne maleństwo przytulić do cycucha :)
W przyszłm tygodniu idę do gina, ale to już na bank. Niech mnie zbada i przepisze cos nawet na podtrzymanie ciąży bo ja nie wyrobię psychicznie jak kolejny raz się nie uda :(
A tak na marginesie to cieszę się, że mój wątek wrócił do łask :)

Kochane dziewczyny! U was tutaj jestem pierwszy raz, bo ja spodziewam się dzidziusia i jestem na innych watkach, weszłam tutaj bo też kiedyś miałam taki problem jak wy ale udało się :) :) :)
kochane życze wam jak najszybszego zafasolkowania

Najpiękniejsze chwile w życiu zdarzają się wtedy kiedy najmniej się tego spodziewamy :)

reklama
Do góry