reklama
didi
Fanka BB :)
oczywiscie ze pokaze..
..az sie lezka mi poleciala..jak przeczytalam ze obowiazkowo..
..jestescie kochane..
..ja naprawde nie wiem jak bym dala sobie rade bez tego forum..
..moj polowek jest setki kilometrow z tad..
..ale wraca juz 7 lipca..ale cale szczescie ze mam forum..jest mi lzej i ten czas jego nieobecnosci jakos szybko zlecial..
CZEŚĆ WAM DZIEWCZYNY!!
Ja miałam podobny problem jak Wy gdy dowiedziałam się że jestem w ciąży.
JAk powiedziałam to tatusiowi mojego maleństwa,to aż go zamurowało,a potem powiedział,że to nie jego,bo to niemożliwe,że wczesniej jak chcieliśmy mieć dziecko nic nie wychodziło nam,a teraz jakoś
jestem w ciąży.Obecnie nie jesteśmy ze sobą,ale możenawet i dobrze.Na początku niewiedziałam że jestem w ciąży i po rozstaniu z byłym odrazu poznałam kogoś,ale z nim nie współżyłam,spotykałam się z nim,pojechał do wojska.pisaliśmy do siebie,ale jak dowiedział się że jestem w ciąży był w szoku.ale teraz rozmawia ze mna normalnie,ale nie jesteśmy ze sobą,zostałam sama..i trochę się boje samotnosci
Ja miałam podobny problem jak Wy gdy dowiedziałam się że jestem w ciąży.
JAk powiedziałam to tatusiowi mojego maleństwa,to aż go zamurowało,a potem powiedział,że to nie jego,bo to niemożliwe,że wczesniej jak chcieliśmy mieć dziecko nic nie wychodziło nam,a teraz jakoś
jestem w ciąży.Obecnie nie jesteśmy ze sobą,ale możenawet i dobrze.Na początku niewiedziałam że jestem w ciąży i po rozstaniu z byłym odrazu poznałam kogoś,ale z nim nie współżyłam,spotykałam się z nim,pojechał do wojska.pisaliśmy do siebie,ale jak dowiedział się że jestem w ciąży był w szoku.ale teraz rozmawia ze mna normalnie,ale nie jesteśmy ze sobą,zostałam sama..i trochę się boje samotnosci
didi
Patrycja...jak on tak do tego podchodzi to niech sie upewni robiac testy krwi jak dzidzius sie urodzi..ale i tak zachowuje sie jak dupek....czasami trzeba poczekac..moze dotrze to do niego..ale jak widzisz sama moze on mysli ze to jest dziecko tamtego chlopaka....porozmawiaj z nim moze dotrze w koncu do niego ze to dzidziolek ktory powstal z jego plemniczkow..
..glowa do gory bedzie dobrze musi byc..
didi
takie mi te foteczki wyszly jak zeskanowalam..
..ale doktorek ladnie przyblizyl mi dzidziolka na monitorku , a malenstwo ustawilo sie jak model ,,
..i wtedy doktorek szybko wydrukowal poki nie przestal maluch pozowac..hihihi
reklama
Podziel się: