reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

didi cudowne te fotki:) Ale masz śliczą dzidzię, itak ja ładnie widać:) Jak będziesz miała kolejne to oczywiście obowiązkowo musisz nam pokazać ;)

reklama
oczywiscie ze pokaze..:)..az sie lezka mi poleciala..jak przeczytalam ze obowiazkowo..:)..jestescie kochane..:)..ja naprawde nie wiem jak bym dala sobie rade bez tego forum..:)..moj polowek jest setki kilometrow z tad..:)..ale wraca juz 7 lipca..ale cale szczescie ze mam forum..jest mi lzej i ten czas jego nieobecnosci jakos szybko zlecial..:)

CZEŚĆ WAM DZIEWCZYNY!!
Ja miałam podobny problem jak Wy gdy dowiedziałam się że jestem w ciąży.
JAk powiedziałam to tatusiowi mojego maleństwa,to aż go zamurowało,a potem powiedział,że to nie jego,bo to niemożliwe,że wczesniej jak chcieliśmy mieć dziecko nic nie wychodziło nam,a teraz jakoś
jestem w ciąży.Obecnie nie jesteśmy ze sobą,ale możenawet i dobrze.Na początku niewiedziałam że jestem w ciąży i po rozstaniu z byłym odrazu poznałam kogoś,ale z nim nie współżyłam,spotykałam się z nim,pojechał do wojska.pisaliśmy do siebie,ale jak dowiedział się że jestem w ciąży był w szoku.ale teraz rozmawia ze mna normalnie,ale nie jesteśmy ze sobą,zostałam sama..i trochę się boje samotnosci :(

Patrycja troszke go nie rozumiem
Skoro wie ze to jego dziecko to chyba powiniscie byc razem ::) ::)
W koncu to wasze dziecko

Patrycja...jak on tak do tego podchodzi to niech sie upewni robiac testy krwi jak dzidzius sie urodzi..ale i tak zachowuje sie jak dupek....czasami trzeba poczekac..moze dotrze to do niego..ale jak widzisz sama moze on mysli ze to jest dziecko tamtego chlopaka....porozmawiaj z nim moze dotrze w koncu do niego ze to dzidziolek ktory powstal z jego plemniczkow..:)..glowa do gory bedzie dobrze musi byc..:)

Didi ja miałam robione dopochwowe i nic prawie nie widziałam a był 9 tydzień. Czy to zdj jest w powiększeniu ??
A nawiasem mówiąc jest super :D :D :D

takie mi te foteczki wyszly jak zeskanowalam..:)..ale doktorek ladnie przyblizyl mi dzidziolka na monitorku , a malenstwo ustawilo sie jak model ,,:)..i wtedy doktorek szybko wydrukowal poki nie przestal maluch pozowac..hihihi:)

reklama
moje drogie troszkę się wstydzę, ale nie śmiejcie się ze mnie tylko proszę o poważne potraktowanie problemu - jaką pozycję (oczywiście sexualną) uważacie za najlepszą do "zaciązenia"...

Do góry