reklama
didi
Fanka BB :)
czesc dziewczynki..
..jestem nowa w tym temaciuki..
..i jak zaczynalam go czytac to smialam sie niemilosiernie..a jak koncczylam to juz plakalam ..
..ale to z waszego szczescia polecialy mi te lzy
jakos ostatnio tak mam..
..ale o przez moja dzidziusie..
..
ale ja chcialam powiedziec cos odnosnie glownego tematu..
..nigdy nie praktykowalam nozki na sciane pupa w gore a jakos fasolka porzadnie sie zadomowila..
..osobiscie wielbiam kochac sie od tylu w roznych pozycjach...ale najbardziej kocham w ten sposob lyzeczke i na pieska.. :
ale ale nie kazda tak lubi..
..klasyczna pozycja tez nam sie zdaza w roznych wydaniach..
..ale co ma urosnac to urosnie..a te maluchy ogoniaste co odpowiadaja za fasoli i tak zyja w nas do 48 czy tez 72 godzin jak juz w nas sie wlaja cala szarancza

Izabelka..chcialam powiedziec cos odnosnie Twojego usg..jak bedziesz robila je nastempnym razem popros o dopochwowe..jest wyrazniejsze i napewno zobaczysz serduszko i dzidziusie caluska..
..ja mialam takie w 10 tygodniu i widzialam jak moj maluszek wierzga malutkimi girkami a mial tylko 29mm..
..i widzialam pulsujace serduszko..czyli bilo..super widok..
..nastempne takie usg mialam za 4 dni (bylam w szpitalu)..i dzidziol mial juz 33mm..
..ale chyba spal bo doktorek musial troszke je rozruszac aby pomachalao nozkami i rczkami..i serduszko tez ladnie bylo widac..
..
pokaze wam fotki z tych usg..
..
10 tydzien malenstwa..

poczatek 11 tygodnia

ale ja chcialam powiedziec cos odnosnie glownego tematu..
Izabelka..chcialam powiedziec cos odnosnie Twojego usg..jak bedziesz robila je nastempnym razem popros o dopochwowe..jest wyrazniejsze i napewno zobaczysz serduszko i dzidziusie caluska..
pokaze wam fotki z tych usg..
10 tydzien malenstwa..

poczatek 11 tygodnia

reklama
Podziel się: