reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Ja na spanko tez nie narzekam , ladnie zasypia sama i ladnie spi w nocy...spimy bez poduszki , jak tatus , musi miec plasko ;-) w nocy lubi sie troche pokrecic i czasami poznym wieczorem jak ide ja sprawdzic to czesto znajduje ja na brzuszku, obraca sie tak kilka razy w nocy , a rano jak idzie po nia G. to siedzi sobie i wola zeby ja wyciagnac lub stoi i lamentuje , ze jeszcze nikt nie przyszedl , a ona juz dawno na nogach:tak:

reklama
u nas ostatnio masakra.... mała budzi sie kilkanaście razy w nocy...

wczoraj np. miedzy 24 a 4 rano julka sie obudziła 7 razy:szok::szok: jestem wykończona...

u nas ostatnio masakra.... mała budzi sie kilkanaście razy w nocy...

wczoraj np. miedzy 24 a 4 rano julka sie obudziła 7 razy:szok::szok: jestem wykończona...

Ewus, wspolczuje! Oby jak najszybciej Juleczka ustabilizowala sobie spanko, bo padniesz kobito! 7 pobudek!! :szok: Szok!

Sara obudzila sie dzisiaj w nocy raz, po 2:00, zjadla 190ml mleka i zasnela znowu i spala do prawie 8:00.

Ewus, u nas jest identycznie... Wiem, co czujesz... Ostatnio Piotrus spi po 10-20 min. i budzi sie z placzem. I tak cala noc... Tragedia...

Moja Ola generalnie śpi ładnie, zasypia zaraz po kąpaniu tj. okło 19,00-19,30, śpi grzecznie o 4-5, pobudna na butle, przy butli zasypia i śpi do 7,00. Niestety teraz ostro ruszyły jej ząbki, początkowo tylko się kręciła ale ostatniej nocy wybudziła się kilka razy. Na szczęscie pokręciła się i sama zasneła. Ale ja i tak miałam noc z głowy. Mój ślubny od 2 m-cy w domu jest tylko w weekendy i tak do lipca więc ja śpię czujnie jak zając pod miedzą - każdy ruch Oli mnie wybudza:baffled:

Witam babeczki:)
w końcu się tu zjawiłam... od czasu do czsu tu zagladalam ale niestety nie mialam czasu nic szkrobnąc.... teraz mam chwilke bo moje chłopaki się kąpią:tak:

u nas ze spaniem jest jako tako ale z zasypuianim wieczornym tragedia!!! np przed wczoraj o godzinie 23 mój chłop jechał do apteki po żel na ząbkowanie (bo do tej pory sie obeszło bez tego...) ale zanim sie zorientowaliśmy ze to ząbki mineło 1,5h:szok: biedny Filipek tak płakał a ja nie wiedziałam co jest, nic nie chciał, prostował się prężył, krzyczał z zamknietymi oczami dopiero potem przyszło mi do głowy że to ząbki, dotknełam górnego dziaasła i Filipek tak strasznie zaczał krzyczeć...tata przyjechał z żelem no i na szczęście żel przyniósł ulgę najpierw na 20minut ale po drugim razie juz zasnął na dobre do rana....
ale refleks to mam nieeestamowity:zawstydzona/y: ale ze mnie matka....

No, moja mała jak zasypiał przy butli po 19tej tak tera wszystko jej sie od paru dni przesunęło i chodzi spac prawie godzine później. Chyba się przestawiła na czas letni:-D A i już nie budzi sie w nocy na butle tylko zaczyna sie wiercic gdzies o 5 ale jak wezmę ją do naszego łożka to spi jeszcze do 6-7.

mpja Alka to musi spać w śpioworku, bo cały czas odkryta była, zakładam jej jeszcze body po dwuczęściową piżamkę, bez skarpetek, no ale jak cieplejsze noce będą to rezygnuję z bodziaka:-D

reklama
Do góry