reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dziewczyny karmiace, a jak u Was z apetytami bo ja o zgrozo jem jak potwor- co prawda nie duzo na raz ale za to jak czesto!!! Co wpadnie w reko - oststnio chyba przesadzilam bo Zuza znow dostala wysypki a miala juz taka sliczna skoreczke... Fakt ze jeszcze nie przytylam naprawde mnie zadziwia, jak np jestesmy na spacerze to bez drozdzowki sie nie obejdzie...
MonikaG
Styczniowe mamy'06
Aniusia, ja tez spacerek ze slodka buleczka albo z ziarnami! a slodkiego to tak mi sie chce i chyba troche przesadzilam bo mam te 0,5 na plusie i musze kurcze uwazac!no i lody......hmmmmmmm,uwielbiam lody,a najbardziej czekoladowe i cytrynowe,kurde,musza pozamykac te lodziarnie! a i odkrylam u na miejsce z najsmaczniejszymi lodami wloskimi,poezja! ;D
a ja w czasie ciąży przytyłam 25 kg. głównie dlatego że musiałam leżeć a każdy chciał mi poprawić chumor czekoladkami, jogurcikami i innymi tłuczącymi smakołykami. na szczęście wróciłam do wagi sprzed ciąży, chociaż zajęło mi to dwa miesiące. teraz chyba będę tylko chudła, bo mały ma chyba na wszystko alergię a ja nabawiłam się problemów z żąładkiem więc mam rygorystyczną dietę. zobaczymy co będzie za miesiąc
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Ja przed ciążą ważyłam 54kg, w ciąż przytyłam 16kg, a teraz znów wróciłam do wagi 54kg, więc chyba jest dobrze
Podziel się: