reklama
ja jestem chyba jakaś nietypowa. w ciąży miałam cukrzycę ciążową, stosowałam specjalną dietę i 4X dziennie sprawdzałam poziom glukozy we krwi. chyba przez tą dietę ważę po porodzie o 13 kilo mniej jak przed CIĄŻĄ!!!! serio-nie pomyliłam się, 13kg mniej jak przed ciążą.
jestem tym zachwycona.
jestem tym zachwycona.
Aga!
Będę ci kibicowac.
Moja waga pozostawia jeszcze dużo do życzenia. Do wagi sprzed ciążyu zostało mi 2 kg, a przed ciążą też ważyłam za dużo . Obecnie mam 67 kg na liczniku. Muszę się w końcu wziąśc za siebie. Chodzę co prawda na basen , ale przydałoby się jeszcze trochę powiczyc. Najwyższa pora na odkurzenie roweru. Powinnam też ograniczyc spożycie słodyczy , gdyby nie to pewnie moja waga wyglądałaby już lepiej. ;D
Tatoonie!
Superowo masz ,że tak ładnie schudłaś.
Będę ci kibicowac.
Moja waga pozostawia jeszcze dużo do życzenia. Do wagi sprzed ciążyu zostało mi 2 kg, a przed ciążą też ważyłam za dużo . Obecnie mam 67 kg na liczniku. Muszę się w końcu wziąśc za siebie. Chodzę co prawda na basen , ale przydałoby się jeszcze trochę powiczyc. Najwyższa pora na odkurzenie roweru. Powinnam też ograniczyc spożycie słodyczy , gdyby nie to pewnie moja waga wyglądałaby już lepiej. ;D
Tatoonie!
Superowo masz ,że tak ładnie schudłaś.
dzewczyny proponuje super cwiczenie... kolportarz gazerek z wozkiem(zapakowanm dzeckiem i jeszcze gazeyki... w 3 dniposzlo 8 tysiecu gazetek a to troche warzy a i dzielnica nie mniejsza przy tej pogodzie chyba "troche spalilam"))
Pozdrawiam
Aniolekk i Igor
Pozdrawiam
Aniolekk i Igor
dzis bylam na kursie pociezarowkowym, tzn. sport dla pan po porodzie. myslalam, ze sie poslonie i poslaniam z innymi sloniami. guzik z petelka. na 8 kobitek jeszcze tylko jedna byla taka tlustawa jak ja. cala reszta wygladala normalnie, az do dwoch niemal zasuszonych-takie byly chude. rany, co one robily, zassaly sobie ten tluszcz, czy sie glodzily w ciazy....gimnastyka dobrze robi, ale chyba raz w tygodniu to troche malo na taaaaaaaaaaaaaka pupe. trzeba sporobowac pomalpowac w domku, a to nielatwa sprawa......
WITAM,
JA JUZ PRAKTYCZNIE WROCILAM DO "STAREJ WAGI". PRZED CIAZA WAZYLAM 49 KG, W 9-YTM M-CU 61 KG, A OBECNIE NIECO POWYZEJ 51 KG. NA SZCZESCIE MIESZCZE SIE W CIUSZKI SPRZED CIAZY! KARMIE MALUSZKA TYLKO PIERSIA I FAKTYCZNIE POTWIERDZIALA SIE OBIEGOWA PRAWDA, ZE PO 3 MIESIACACH WRACA SIE (PRAWIE) DO WAGI SPRZED CIAZY. TROSZKE MNIE TO DZIWI, GDYZ JEM BAAARRRDZOO DUZO SLODKOSCI, GDYZ WLASCIWIE TYLKO NA TO MAM OCHOTE, A WAGA SPADLA! FAKT, BYLA TEZ OSTRA DIETKA, GDYZ MALUSZEK MIAL MALE PROBLEMY, ALE TERAZ JEST O'K!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE STYCZNIOWE MAMY!
PS. URODZIALM 1-GO STYCZNIA, CZY SA NA FORUM MAMY, KTORE TEZ URODZILY W TYM DNIU???
MONI
JA JUZ PRAKTYCZNIE WROCILAM DO "STAREJ WAGI". PRZED CIAZA WAZYLAM 49 KG, W 9-YTM M-CU 61 KG, A OBECNIE NIECO POWYZEJ 51 KG. NA SZCZESCIE MIESZCZE SIE W CIUSZKI SPRZED CIAZY! KARMIE MALUSZKA TYLKO PIERSIA I FAKTYCZNIE POTWIERDZIALA SIE OBIEGOWA PRAWDA, ZE PO 3 MIESIACACH WRACA SIE (PRAWIE) DO WAGI SPRZED CIAZY. TROSZKE MNIE TO DZIWI, GDYZ JEM BAAARRRDZOO DUZO SLODKOSCI, GDYZ WLASCIWIE TYLKO NA TO MAM OCHOTE, A WAGA SPADLA! FAKT, BYLA TEZ OSTRA DIETKA, GDYZ MALUSZEK MIAL MALE PROBLEMY, ALE TERAZ JEST O'K!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE STYCZNIOWE MAMY!
PS. URODZIALM 1-GO STYCZNIA, CZY SA NA FORUM MAMY, KTORE TEZ URODZILY W TYM DNIU???
MONI
reklama
Podziel się: