olka11135
Fanka BB :)
Serio po raz ostatni powiem, nie chodzi mi o nieplodne pary!! Z resztą nie powiedziałam nic o odpuszczaniu, powiedzialam na czym odpuszczanie polega w przypadku zdrowych i plodnych ludzi. Nie wspomniałam że to wpływa na płodność, napisałam że orgazm dobrze wpływa tylko na drogę dla.plemnikow I to była.moja jedyna wypowiedź na temat jakichkolwiek rad sprzyjających zapłodnieniu.
Caly czas mowie o przypadkach, kiedy. Kobiety fiksuja na pukncie ciazy i nie żyją niczym innym, nigdy nie wskazalam zadnej z was, ani nie napislaam ze cokolwiek typu testowanie i seks tylko w owulke czemukolwiek sprzyja. Napisalam ze seks tylko w Owulacje i testowanie caly czas, to nienjest odpuszczanie tylko fokusowanie się przesadnie na ciąży, jeżeli żyjemy od owulacji do testowania.
Przepraszam? A co jest nie tak, że bardziej mnie potrzebuje ?
A ja nie wiem czemu zakładasz, że autorka wątku od 2 lat uprawia mechaniczny seks.
Nie wiem czy kiedykolwiek byłaś na Starczaczkach czy wątku in vitro - ale nie znam stamtąd żadnej dziewczyny uprawiającej mechaniczny seks tylko w owu. Może po prostu nie mierz swoją miarą, czy tam miarą jakiś dziwnych koleżanek? Z resztą nawet ... jak ktoś uprawia mechaniczny seks tylko w owu i nie zajdzie w ciąże w ciągu 12 miesięcy to i tak powinien się badać i powie Ci to każdy sensowny ginekolog