reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

reklama
Mi się udało schudnąć te 30 kg...ale niestety nadal jestem przy kości...bo już przed ciążą miałam nadwagę:/ ważę teraz 80,5.... zaczynałam od 79:/
Nie wiem jak się wziąć a pokusy są ogromne...hmmm czekam tylko na wizytę u lekarza 31, żeby się upewnić...i nic będzie musiała być dietka:D

Ostatnia edycja:
Mi się udało schudnąć te 30 kg...ale niestety nadal jestem przy kości...bo już przed ciążą miałam nadwagę:/ ważę teraz 80,5.... zaczynałam od 79:/
Nie wiem jak się wziąć a pokusy są ogromne...hmmm czekam tylko na wizytę u lekarza 31, żeby się upewnić...i nic będzie musiała być dietka:D

Mamusiaaaa a jaki masz wzrost????

U mnie to trochę "skomplikowane"...
Przy wzroście 161cm w 2008 roku na wiosnę ważyłam 88kg. Nie mogłam zajść w ciążę przez 4 lata. Skierowano nas i zakwalifikowano na IVF. Był jeden warunek-muszę schudnąć 6 kg. W 3 miesiące schudłam 16 kg. Wyznaczono mi datę na IVF na połowę sierpnia 2008. W maju okazało się jednak, że jestem juz w ciąży naturalnie. Na początku schudłam około 4kg, ale potem do końca ciąży z Filipem przytyłam w sumie 12kg., czyli na koniec tego pięknego stanu ważyłam 84kg. Szybko po porodzie schudłam do 72kg. Na pierwszej wizycie u położnej w tej ciąży ważyłam 78,4kg, ale to niestety przez moje lenistwo i obżarstwo. Więc umówmy się że startuję z wagą 78,4kg ;-)

Karina mierzę 168 cm.
niusiaagusia pewnie ważył Cię wieczorem! bo ja chodzę do lekarza późnym wieczorem i zawsze ważę tyle, że ohoho:p hehe
U mnie dzisiaj rano było.....79,8 :D a nie 80,5 juhuuuuhuhhhu:-)
pandorka ahhh to nasze lenistwo:p
a ile dziewczyny chciałybyście przytyć?

Ja startuje z 64,2 wiec pomyślałam że z 12 kg...ale jak widze co sie dzieje to raczej nie realne i jesli faktycznie potwierdzi mi za miesiac że to blizniaki to raczej Dużooooooooooooo... więcej przytyje...

Ale nadzieje mam...hihihi...

reklama
Ja startuję z wagą 68 (choć to nie moja typowa waga, ale caly okres starań a nawet przed miałam jazdy z apetytem typu nocne zarcie itp, takie ciąże urojone a potem jak sie juz rozrosłam to się nie odchudzałam bo przecież zaraz mogę byc w ciaży, w ten sposób w pare mcy mam ok 3 kilo wiecej niz zwykle).Za to w ciąży na razie trzymam sie 68 (połowa 8mego tyg)bo większośc rzeczy mnie brzydzi,muszę się ciężko zastanawiać co tym razem bym przełknęła, nie mam apetytu na słodkie z reguly (choć dziś na drugie śniadanie jedynie bułki z dżemem moglam zaakceptować).Chętnie zatrzymałabym się przed magiczną 80, na pewno nie chcę się za radą kolezanki opychać bo"nie będziesz gruba bedziesz w ciaży " jasne,ciąża sie skończy, a ja zostanę z problemem nie tylko natury estetycznej przecież

Do góry