reklama
AiRiS
Zaciekawiona BB
Sopek
masz wkladkę miedzianą ona nie ma w sobie hormonów. Ja mam taką założoną Nova T się nazywa.
Tutaj masz więcej info
Firma AMED - Lider w zaopatrzeniu gabinetów lekarskich - antykoncepcja, wzierniki ginekologiczne, wkładki wewnątrzmaciczne, cytologia • Produkty
nie ma antykoncepcji 100% pewnej każda może zawieść,.. chyba, że wstrzemięźliwość
masz wkladkę miedzianą ona nie ma w sobie hormonów. Ja mam taką założoną Nova T się nazywa.
Tutaj masz więcej info
Firma AMED - Lider w zaopatrzeniu gabinetów lekarskich - antykoncepcja, wzierniki ginekologiczne, wkładki wewnątrzmaciczne, cytologia • Produkty
nie ma antykoncepcji 100% pewnej każda może zawieść,.. chyba, że wstrzemięźliwość
kaluchna
full time mama :)
Witam
Jestem nowa na bb i jezeli zle zamiescilam posta,przepraszam
Mam 1,5 roczna corcie,ktorą karmię piersią,stosuję jednoskładnikowe tabletki anty,z mężem nie wspólzyję regularnie,poniewaz jest za granicą
Ostatni stosunek przed jego wyjazdem odbył się przy ostatniej tabletce z blistra,pigulek nie przyjmowalam mega punktualnie ale w miare o tej samej porze...ALE dopadla nas infekcja i przyjmowalam anytybiotyk
Teraz mam dziwne uczucie...bycia w ciązy
Co o tym sadzicie?
Czy ktoras tez tak miala?
Czy test okaze się wiarygodny,jezeli nadal łykam tabsy?
Jestem nowa na bb i jezeli zle zamiescilam posta,przepraszam
Mam 1,5 roczna corcie,ktorą karmię piersią,stosuję jednoskładnikowe tabletki anty,z mężem nie wspólzyję regularnie,poniewaz jest za granicą
Ostatni stosunek przed jego wyjazdem odbył się przy ostatniej tabletce z blistra,pigulek nie przyjmowalam mega punktualnie ale w miare o tej samej porze...ALE dopadla nas infekcja i przyjmowalam anytybiotyk
Teraz mam dziwne uczucie...bycia w ciązy
Co o tym sadzicie?
Czy ktoras tez tak miala?
Czy test okaze się wiarygodny,jezeli nadal łykam tabsy?
G
guest-1673535084
Gość
KALUCHNA nie wiem czy test bedzie wiarygodny ale chyba lepiej przejsc sie do gina.
G
guest-1673535084
Gość
KALUCHNA boziu co to takie odlegle terminy? U mojego gina dzwoniac z dnia na dzien cie zapisza jak sie cos dzieje. Grafik napiety ale takich rzeczy nie mozna olac i zawsze gdzies wcisnie.
kaluchna
no,takie realia miejskiej przychodni
i tak muszę czekać na powrót m.,bo nie mam z kim zostawić dzieciaków,najprościej będzie zrobić test,ale nie wiem,czy będzie wiarygodny
stosowałam w życiu kilka rodzajów tabletek anty,jakieś tam dolegliwości występowały,zanim się organizm przestawił,ale teraz mam dziwne uczucie..."rozpierania""puchnięcia"w podbrzuszu,a patrząc na statystykę powyzej,wszystko się może zdarzyć
Paulina na suwaczku wyczytałam,że wybieracie się do Sztokholmu,zazdroszczę,piękne miasto,perła północy
i tak muszę czekać na powrót m.,bo nie mam z kim zostawić dzieciaków,najprościej będzie zrobić test,ale nie wiem,czy będzie wiarygodny
stosowałam w życiu kilka rodzajów tabletek anty,jakieś tam dolegliwości występowały,zanim się organizm przestawił,ale teraz mam dziwne uczucie..."rozpierania""puchnięcia"w podbrzuszu,a patrząc na statystykę powyzej,wszystko się może zdarzyć
Paulina na suwaczku wyczytałam,że wybieracie się do Sztokholmu,zazdroszczę,piękne miasto,perła północy
G
guest-1673535084
Gość
A no tak wybieramy sie.. tzn moj A. pracuje w Sztokholmie od poltorej roku, my do niego jedziemy na dluzej w kwietniu. Wkoncu bedziemy pelna rodzinka. A Sztokholm fakt piekny
A twoj gdzie wyjezdza?
A twoj gdzie wyjezdza?
reklama
kaluchna
Teraz jest w londynie ale długo tam nie wytrzyma,ogrom miasta go przytłacza,tłumy na ulicach przygnebiają a wielkie odległości przerażają My jesteśmy typem miłośników natury,więc też mi się nie usmiecha życie tak dużym mieście,jakie to zresztą życie skoro kilka godzin dziennie spedzasz w komunikacji miejskiej lub w korku,8-10 h w pracy,nie ma czasu na rodzinęNa ulicach syf,spaliny itd.Mąż dostał propozycje pracy na farmie w Niemczech i chyba skorzystaA Sztokholm to strzał w 10kę!Niby duże miasto,stolica a tak wspaniale zintegrowane z naturą,najpiękniejsze w jakim byłam,zakochana jestem
Może popiszemy na priv albo na jakimś innym wątku,nie będziemy tu zaśmiecać,tylko napisz mi jak,bo ja technicznie jestem zero
Może popiszemy na priv albo na jakimś innym wątku,nie będziemy tu zaśmiecać,tylko napisz mi jak,bo ja technicznie jestem zero
Podziel się: