reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sie spisuja----->TATUSIOWIE

Ej dziewczyny to może jakieś namiary na zastrzeżonych - oczywiście jeśli macie ochotę się spotkać - może bysmy zrobiły jakiś mały kilkugodzinny zlocik nad polskim morzem???

reklama
Mnie nad morzem nie będzie, ale też sobie pomyślałam, że przebywającym przydałby się taki grafik: kto, kiedy i gdzie będzie. Jak chcecie, to mogę zrobić:-), ale podajcie na zastrzeżonym namiary - tak jak pisze Basia.

Kasia ja jestem za - miło by było, nawet dla tych, które w innym terminie i nie nad morzem fajnie byłoby wiedzieć konkretnie - i mieć to w jednym miejscu- gdzie i kiedy są. Niech się reszta wypowie czy są za :)

chętnie się spotkamy :) mozemy się wymienić przed wyjazdem nr kom- fajnie by było jakby Karol z Sandrą mógł babki postawiać ;)

no pewnie baska :tak:
Jak tylko plany będą sprecyzowane to damy znać.:tak:

A wyobrażacie sobie taką wiieeelllką babkę a przy niej nasze conajmniej 21 szkrabków super opalonych, słoneczko na niebie, podmuch wiaterku a rodzice przyczajeni w wykopanych dołkach z kawką albą z zimnym piwkiem jak kto woli a wieczorem zachód słońca i takie zdjęcie ok 20 bąbelków patrzących na zachód słońca a a potem wielkie ognisko i kiełbaski i pyszne winko och....... ale się rozmarzyłam

Dziewczyny jak macie sprawdzone miejsca to wklejajcie ja jak tylko poszukam to wkleje naszą kwaterę w Łebie było blisko do morza w pokoiku łazienka no i naprawdę było tanio tylko że Łeba to moloch i mnóstwo ludzi na ulicach i plaży , dużo imprez no chyba że się odejdzie troszkę dalej ale bardzo mi się tam podobało z aktrakcji to tak jak mówi Baska są jeziorka ( dwa w okolicy )western city no i super widowiskowe wydmy ( ja byłam w szoku - jak na pustyni -piekne ogromne piaskowe góry naprawdę polecam :tak:

A wyobrażacie sobie taką wiieeelllką babkę a przy niej nasze conajmniej 21 szkrabków super opalonych, słoneczko na niebie, podmuch wiaterku a rodzice przyczajeni w wykopanych dołkach z kawką albą z zimnym piwkiem jak kto woli a wieczorem zachód słońca i takie zdjęcie ok 20 bąbelków patrzących na zachód słońca a a potem wielkie ognisko i kiełbaski i pyszne winko och....... ale się rozmarzyłam

Kakaw LITOŚCI w pracy siedzę...:baffled:;-):-)Ale wizja naprawdę fajna!

OJ KAKAW - WIZJA GENIALNA - A JA ZA NASZYM MORZEM BAARDZO TESKNIE!!!!!!KOCHAM NASZ BAŁTYK I CO ROKU TAM JEŻDZĘ - TAM - TZN - CAŁE ZACHONIE WYBRZEZE ZNAM NA PMIEĆ..TAK AŻ ZA KOŁOBRZEG Z HAKIEM:-DI Z ŻALEM PISZĘ...CHYBA W TYM ROKU NICI.........POPŁAKAŁAM SIE:zawstydzona/y:..ZA DALEKO TAK - ANGLIA - POLSKA - POTEM MORZE ....ZA DUŻO SPRAW DO ZAŁATWIENIA, ZA MAŁO CZASU:sick::sick::sick:NO I PORYCZAŁAM SIE:angry::shocked2:
A OD DWÓCH DNI WŁASNIE TAK COS WISIAŁO W POWIETRZU I SIE NA TO ZAPOWIAAŁO:baffled:

WRACAJAC DO WĄTKU - MÓJ MAZ ZOSJE Z MAŁO CONAJMNIEJ RAZ W YG. SA MA CAŁY DZIEŃ - BAŁAM SIE PRZYZNAM- Z POCZATKU.., ALE SUPER - SPISAŁ SIE NA 6:tak:I PO TAKIM DNIU JAK WRACAM MALA WISI MU NA SZYJI I JESTEM ZAZDROSNA:-D:-DO NIA, ŻE CZASEM DŁUZEJ U NIEGO CHCE BYC I WIECEJ DOSTAJE BUIACZKÓW:angry:BO TO MAMINY CYSIO!:)

no to pochwale mojego mężulka co by nie było że go nie doceniam i że wogole ze mnie jedza jest :-). Jak wiecie cioteczki kochane chodze sobie do pracki i w tym czasie Wiesiu siedzi z Zośką . tata radzi sobie swietnie . Zajmuje sie Zosia ( fulserwis :-): karmienie, bawienie i cała masa innych rzeczy o których wiecie ) , gotuje obiady albo przygotowuje do obiadu produkty , potrafi jechac z Zośką na duże zakupy ( robimy raz w tygodniu) co naprawde nie jest już łatwe bo mala ucieka i chce wszystko z półek pozwalać i nawet czasami posprzata chatkę na błysk :-);-)
Oj dobry ten mój mężulek, dobry ...... no i widze że Zosieńka też szczęśliwa że ma więcej czasu sam na sam z tatą .........
na poczatku nie ukrywam troszke sie obawiałam ale zupełnie niepotzrebnie bo moje dwa aniołki radza sobie świetnie :-)

reklama
Do góry