reklama
Mnie nad morzem nie będzie, ale też sobie pomyślałam, że przebywającym przydałby się taki grafik: kto, kiedy i gdzie będzie. Jak chcecie, to mogę zrobić:-), ale podajcie na zastrzeżonym namiary - tak jak pisze Basia.
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
chętnie się spotkamy mozemy się wymienić przed wyjazdem nr kom- fajnie by było jakby Karol z Sandrą mógł babki postawiać
no pewnie baska
Jak tylko plany będą sprecyzowane to damy znać.
A wyobrażacie sobie taką wiieeelllką babkę a przy niej nasze conajmniej 21 szkrabków super opalonych, słoneczko na niebie, podmuch wiaterku a rodzice przyczajeni w wykopanych dołkach z kawką albą z zimnym piwkiem jak kto woli a wieczorem zachód słońca i takie zdjęcie ok 20 bąbelków patrzących na zachód słońca a a potem wielkie ognisko i kiełbaski i pyszne winko och....... ale się rozmarzyłam
Dziewczyny jak macie sprawdzone miejsca to wklejajcie ja jak tylko poszukam to wkleje naszą kwaterę w Łebie było blisko do morza w pokoiku łazienka no i naprawdę było tanio tylko że Łeba to moloch i mnóstwo ludzi na ulicach i plaży , dużo imprez no chyba że się odejdzie troszkę dalej ale bardzo mi się tam podobało z aktrakcji to tak jak mówi Baska są jeziorka ( dwa w okolicy )western city no i super widowiskowe wydmy ( ja byłam w szoku - jak na pustyni -piekne ogromne piaskowe góry naprawdę polecam
A wyobrażacie sobie taką wiieeelllką babkę a przy niej nasze conajmniej 21 szkrabków super opalonych, słoneczko na niebie, podmuch wiaterku a rodzice przyczajeni w wykopanych dołkach z kawką albą z zimnym piwkiem jak kto woli a wieczorem zachód słońca i takie zdjęcie ok 20 bąbelków patrzących na zachód słońca a a potem wielkie ognisko i kiełbaski i pyszne winko och....... ale się rozmarzyłam
Kakaw LITOŚCI w pracy siedzę...;-):-)Ale wizja naprawdę fajna!
OJ KAKAW - WIZJA GENIALNA - A JA ZA NASZYM MORZEM BAARDZO TESKNIE!!!!!!KOCHAM NASZ BAŁTYK I CO ROKU TAM JEŻDZĘ - TAM - TZN - CAŁE ZACHONIE WYBRZEZE ZNAM NA PMIEĆ..TAK AŻ ZA KOŁOBRZEG Z HAKIEMI Z ŻALEM PISZĘ...CHYBA W TYM ROKU NICI.........POPŁAKAŁAM SIE..ZA DALEKO TAK - ANGLIA - POLSKA - POTEM MORZE ....ZA DUŻO SPRAW DO ZAŁATWIENIA, ZA MAŁO CZASU:sick::sick::sick:NO I PORYCZAŁAM SIE
A OD DWÓCH DNI WŁASNIE TAK COS WISIAŁO W POWIETRZU I SIE NA TO ZAPOWIAAŁO
WRACAJAC DO WĄTKU - MÓJ MAZ ZOSJE Z MAŁO CONAJMNIEJ RAZ W YG. SA MA CAŁY DZIEŃ - BAŁAM SIE PRZYZNAM- Z POCZATKU.., ALE SUPER - SPISAŁ SIE NA 6I PO TAKIM DNIU JAK WRACAM MALA WISI MU NA SZYJI I JESTEM ZAZDROSNAO NIA, ŻE CZASEM DŁUZEJ U NIEGO CHCE BYC I WIECEJ DOSTAJE BUIACZKÓWBO TO MAMINY CYSIO!
A OD DWÓCH DNI WŁASNIE TAK COS WISIAŁO W POWIETRZU I SIE NA TO ZAPOWIAAŁO
WRACAJAC DO WĄTKU - MÓJ MAZ ZOSJE Z MAŁO CONAJMNIEJ RAZ W YG. SA MA CAŁY DZIEŃ - BAŁAM SIE PRZYZNAM- Z POCZATKU.., ALE SUPER - SPISAŁ SIE NA 6I PO TAKIM DNIU JAK WRACAM MALA WISI MU NA SZYJI I JESTEM ZAZDROSNAO NIA, ŻE CZASEM DŁUZEJ U NIEGO CHCE BYC I WIECEJ DOSTAJE BUIACZKÓWBO TO MAMINY CYSIO!
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
no to pochwale mojego mężulka co by nie było że go nie doceniam i że wogole ze mnie jedza jest :-). Jak wiecie cioteczki kochane chodze sobie do pracki i w tym czasie Wiesiu siedzi z Zośką . tata radzi sobie swietnie . Zajmuje sie Zosia ( fulserwis :-): karmienie, bawienie i cała masa innych rzeczy o których wiecie ) , gotuje obiady albo przygotowuje do obiadu produkty , potrafi jechac z Zośką na duże zakupy ( robimy raz w tygodniu) co naprawde nie jest już łatwe bo mala ucieka i chce wszystko z półek pozwalać i nawet czasami posprzata chatkę na błysk :-);-)
Oj dobry ten mój mężulek, dobry ...... no i widze że Zosieńka też szczęśliwa że ma więcej czasu sam na sam z tatą .........
na poczatku nie ukrywam troszke sie obawiałam ale zupełnie niepotzrebnie bo moje dwa aniołki radza sobie świetnie :-)
Oj dobry ten mój mężulek, dobry ...... no i widze że Zosieńka też szczęśliwa że ma więcej czasu sam na sam z tatą .........
na poczatku nie ukrywam troszke sie obawiałam ale zupełnie niepotzrebnie bo moje dwa aniołki radza sobie świetnie :-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Oj Stokrotki brawo dla Wiesia, trzeba chwalic bo jest za co!!!!!
Super!!!!
A gdzie pracujesz bo mi chyba cos umknęło?!!
Super!!!!
A gdzie pracujesz bo mi chyba cos umknęło?!!
Podziel się: