reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sie spisuja----->TATUSIOWIE

Musze dzis pochwalic naszego tatusia bo wczoraj troche winka wypilam i juz nad ranem mialam straszny bol glowy...Wiec nasz wspanialomyslny tatus zabral swoja corcie z domu i zostawil mnie sama bym odpoczela...pojechal zalatwic swoje sprawy,odwiedzil kolege i pojechal pokazac niuni biuro w ktorym pracuje...:-)

reklama
Pati, fantastycznego masz Adama.:-) A w ogóle to on ma chyba dość luźne godziny pracy, co? Bo stosunkowo często piszesz, że gdzieś z Noemi poszedł w ciągu dnia, albo gdzieś razem byliście.

Lazi kiedy mu sie podoba...w sumie chodzi tak na 15:00 do biura i wraca ok 21:00 najpozniej...czasami sie zdaza ze wychodzi juz z rana lub wraca pozno...zalezy od spotkan z klientami....Ale przyznam ze mamy super ze tak jest...no i z wolnym na jakis urlop czy cos nie ma problemu bo bierze kiedy chce::-D:-)

Sandrusia ma super tatusia ale niestety jest daleko :tak::-(
Ale przyjeźdza 30 lipca i.... jedziemy nad morze ale sie ciesze :rofl2::-)

Gdzie to jeszcze nie wiemy. Często jeździmy do Władysławowa Jastrzębiej Góry , Łeby albo na Hel kiedyś też byłam w Kołobrzegu i Międzyzdrojach a ja bym chciała w jakieś inne ., nowe miejsce więc może nam coś polecicie. Najlepiej kiedy jedzie sie w miejsce znane, wiadomo ile do plazy i jakie warunki :tak:
A wyjazd planujemy od początku do połowy sierpnia :-)Może sie z którąś z Was spotkam :tak:

No ja właśnie pytam bo najprawdopodobniej w pierwszej połowie sierpnia będziemy w okolicach Łeby - nad jeziorkiem, skąd na pewno będziemy sobie robić wypady nad morze (bywa do Dębek, Łeby, Jastrzębiej) - także jak będziecie w tamtych okolicach to chętnie się spotkamy :) mozemy się wymienić przed wyjazdem nr kom- fajnie by było jakby Karol z Sandrą mógł babki postawiać ;)
No ale miajsca żadnego konkretnego tam nie mogę Ci polecić bo my zawsze do Choczewa nad jeziorko a stamtąd wypady nad morze

No ja właśnie pytam bo najprawdopodobniej w pierwszej połowie sierpnia będziemy w okolicach Łeby - nad jeziorkiem, skąd na pewno będziemy sobie robić wypady nad morze (bywa do Dębek, Łeby, Jastrzębiej) - także jak będziecie w tamtych okolicach to chętnie się spotkamy :) mozemy się wymienić przed wyjazdem nr kom- fajnie by było jakby Karol z Sandrą mógł babki postawiać ;)
No ale miajsca żadnego konkretnego tam nie mogę Ci polecić bo my zawsze do Choczewa nad jeziorko a stamtąd wypady nad morze
ja tez będę nad morzem od6 do 19 sierpnia :-)

reklama
Do góry