reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sie spisuja----->TATUSIOWIE

No Panie Mamoocie szacuneczek, aż mi ślinka pociekła.
Myślę że na następny raz nie ma co czekać na żonę tylko samemu z nami poklikać :-). Panowie są również mile widziani ;-)

reklama
Dzięki kochane za takie komplementa. Ja sama "urosłam" jak to wszystko czytam.:-D Małż też dziękuje. I wygląda na baaardzo zadowolonego.:-)

Heatherku, nasze wspólne gotowanie właśnie na żalach się zaczęło. Zapraszam!:-D

Hihi całe szczęście, bo ja to Wam najwyżej zupkę chińską zaserwuję ;) ale uwielbiam pizze w takiej jednej pizzerii w Mikołajkach, na samą myśl mi ślinka leci

No to musi byc ta sama :-D:-D:-D Ja tez tesknie za ta pizza - to juz wiem, gdzie zjemy pierwszy obiad :-D:-D:-D

Kino Wojtek bylo (bo potem zamkneli) po schodkach, tam gdzie CAFE z szarlotka na cieplo z lodami i bita smietana... Jak pizzeria jest po prawej prawej, to kino jest po prawej na wprost.... Zreszta, co ja Ci bede mowic - pokaze Ci w sierpniu ;-)

A my w watku o TATUSIACH chcielismy pokazac, jaki prezencik z okazji swojego swieta dostal Tatus od Matisia :-D (nie moglismy sie z synkiem zdecydowac, ktore zdjecie fajniejsze, wiec zrobilismy dwa hihihi)..... a napis Tisiek robil sam, tylko mama troszke raczke z dlugopisem prowadzila :-D:-D:-D

reklama
Do góry