reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sie spisuja----->TATUSIOWIE

Heatherek - najlepszy prezzent!!!
Aniasorsha, ale kiedy ty niby byłaś gruba i paskudna ;)????
Nas niestety nie ma na Dzień Matki - tzn ja w gdansku do 16 a mąż na studiach cały weekend :(

reklama
Mati tata na medal!:tak::-)
Aniasorsha nie gruba i paskudna tylko piękna i okrąglutka:tak:;-)
u nas też się nic nie szykuje na dzień matki, małż wróci dopiero w czerwcu wiec bedzie dzien jak codzien, no ale w koncu najlepszy prezent to moja uśmiechnięta córa, może buziaka od niej dostanę;-):-)

Dzieeeeeki za pochwaly w imieniu Matiska i jego Tatusia :-D:-D:-D Malzowin mi urosl z dumy, jak mu powiedzialam, ze go chwalicie za tatusiowy wyczyn :-D:-D:-D

A może tatusiowie przestali się spisywac i leniu****ą?:-D
Nasz tatuś codziennie bardzo późno wraca z pracy:no: i Mati już się do snu szykuje także z tatą dosłownie chwilę powariuje:tak::shocked2:No a ja oczywiście się wtedy wnerwiam:wściekła/y:bo tu mały już senny a jak usłyszy że drzwi się otwierają wyskakuje z łóżka i pędzi z krzykiem tata:-D:confused:a potem asystuje mu przy kąpieli czyli nosi wszystko co pod ręką i wrzuca do wody:laugh2:

No ja muszę pochwalić mojego mężusia. On od początku bardzo się starał i wczuwał w rolę ojca (aż nawet teściowa była w szoku, mówiła, że nie spodziewała się takiego zaangażowania po Damianie:-)). Jednak zazwyczaj on się zajmował sprawami typu: zmiana pieluchy, kąpiel, zabawy, spacer itp.... Ale odkąd Marcinek zaczął świadomie przytulać się, a nawet pokazywać, jak nas kocha, tatuś stał się bardziej czuły :tak: Sam namawia Niuńka, żeby się przytulił, śpiewa mu kołysanki na dobranoc, masuje nóżki albo brzuszek, kiedy Marcinkowi coś dolega... A mi wtedy łzy się kręcą w oku...

Asiu u nas też tak było ale jak urodziłam Madzię bo mąż był wtedy w domu tzn. pracował w Polsce i wogóle pierwsze dziecko- on bardzo przeżywał to no i zostało do tej pory że Madzia to jego oczko w głowie:tak:Ale mimo że nie zawsze jesteśmy razem no i nie zawsze Krzyś ma czas dla Mateuszka to widzę jaki jest dumny i zadowolony i jak chwali go przed znajomymi z każdej nowej umiejętności:-)My kobitki to mamy taki instynkt i wyczucie i ja wiem, że mąż to nawet czasem przeżywa że kilka rzeczy z dorastania dzieci go omija i staramy się mu jakoś to wynagrodzic też ale jak widzę jak oni razem szaleją to też mi łezka się w oku kręci...

Oj to powinnien być wątek pochwał dla tatusiów :-)

Ja też musze mojego pochwalić bo świetnie sobie radzi w domu z małym.. jak wracam z pracy to mały zawsze zadowolony i uśmiechnięty ( czasami tylko brudny od głowy do stópek bo tatuś stwierdził że po co przebierać jak i tak zaraz się ubrudzi :-) ale przynajmniej mam mniej prania )
nigdy nie myślałam że tak świetnie da sobie radę jako tata na wychowawczym i przyznam że wśród znajomyh chwali się że siedzi w domu z dzieckiem a żona pracuje i wtedy wszyscy robią wielkie oczy " co ?? ty na wychowawczym?" a on wtedy obrasta w piórka :-)
z okazji Dnia Taty mamy już ustalony prezent - kupuje sobie nową antenę do CB Radio

reklama
Do góry