reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

ach... u nas dzisiaj wielki dzień. Mała się obudziła rano więc wzięłam ją do nas do łóżka jak zawsze a ta fajt i przewróciła się na brzuch, podniosła wysoko głowę wzięła w rękę Melmana (taka żyrafa) a potem fajt i przewróciła się znów na plecki. Jestem szczęśliwa bo dzisiaj w zawiązku z tym dużo leżała na brzuchu i w ogóle nie ryczała tylko jak jej się nudziło to przewracała się na plecy. Coś niesamowitego że przez jedną noc nabrała takich umiejętności

reklama
Sun gratuluję, zdolna ta Twoja pchełka:tak:.

A ja w końcu chciałam się pochwalić, że mój leń więcej teraz na brzuszku leży. Wszystko za sprawą....gołej pupy:-D! Przy każdym przebieraniu pieluchy kładę go golutkiego od pasa w dól i nie dość że nie krzyczy to się cieszy i gada do psa!

To ja durna kobieta nie zdawałam sobie sprawy ile szczęścia może dać facetowi wietrzenie jajek!:-D:-D:-D

Sun gratuluję, zdolna ta Twoja pchełka:tak:.

A ja w końcu chciałam się pochwalić, że mój leń więcej teraz na brzuszku leży. Wszystko za sprawą....gołej pupy:-D! Przy każdym przebieraniu pieluchy kładę go golutkiego od pasa w dól i nie dość że nie krzyczy to się cieszy i gada do psa!

To ja durna kobieta nie zdawałam sobie sprawy ile szczęścia może dać facetowi wietrzenie jajek!:-D:-D:-D
aha krolcia ja bym też nie domyśliła się nigdy... ale widziałam jak to robiła koleżanka, śmiałam się do rozpuku jak byłam u niej w gościnie, no ale pan rodzic ojciec czasem mógłby powiedzieć słówko że synowie czegoś tam potrzebują...
sun normalnie super wieści! śmieszne że dzieciaczki często robią postępy w nocy czy po nocy, ale wiadomo dzieci jak śpią to rosną więc widocznie akurat dospała, czyt. dorosła do tego etapu

sun - to gratulacje dla Zuzi :)

a moja ostatnio odpuscila jakos przewroty i gadanie. za to nauczyla sie piszczec i swietnie lapie przedmioty. jak ma przed soba grzechotke, to ladnie ja lapie, wsadza do buzi, przeklada zabawki z raczki do raczki i mocno ciagnie te na palaku :)

Franciszek właśnie odkrył szeleszczące ucho krowy na macie - jest już całe w jego paszczy...:/
Ostatnio Pucek uskutecznia pełzanie w kółko - w ciągu jednej "tury" zabawy na macie potrafi się okręcić co najmniej o 360 stopni ;)

Sun, gratki!! niesamowicie szybki postęp:tak: zdolną masz córcię:-)

eh, a mój leniuszek już zapomniał jak się przewracać - i to tylko z brzuszka na plecy, a nie odwrotnie:baffled:

reklama
Uznajemy, że to już jest przewrót na bok czy jeszcze nie?
Franek właśnie przemierza matę, turlając się w ten sposób ;)

Zobacz załącznik 341865
pencil.png

Do góry