Myangel mój Krzyś tez wsuwa 60 ml - 120 ml mógłby zjeść ale najpierw musiałby zwrócić parę razy;-) Kiedyś odciągnęłam 80 ml pokarmu żeby sprawdzić ile zje - zostawił 20 ml więc te nasze chłopaki tak juz mają ;-);-)
Mój Krzysiek podłapał przeziębienie
Nie bylo mnie na forum przez ostatnie dni bo Krzyś szaleje, nie spal nocami a nawet dniami
Do tego mróz ponad 16 stopni u nas (w nocy do -26) więc nie jechałam do pediatry z nim. Dzis już lepiej ale wybieram się po zakup Fridy bo cholerną gruszka nic nie zdziałam
Odradzam Pampersy z siateczką - wystarczyły 3 dni a Krzychu już ma odparzenia na pupie
No zawsze coś go musi dopaść... zawsze coś...
no to pocieszyłas mnie tronkę ;-) ja mysle, ze te nasze chłopaki to po prostu cycusia wolą a butla to tak z braku laku ;-)
wspolczuje choroby, miejmy nadzieje, ze szybko przejdzie...
Adas słabo przybiera na wadze przez te ulewania...:-( Teraz daje mu ten Gaviscon wiec jest lepiej, mam nadzieje, ze przybrał trszoke na wadze od zeszłego poniedziałku bo jesli nie to nie wiem czy nie bede musiała go dokarmiac jakims mlekiem stay down :-/ zobaczymy co pediatra powie dzisiaj....
Wiecie co z Jula nie miałam takich problemow, jakos to wszysko lajtowo szło, karmiłam, młoda przez pierwsze 2 tygodnie przybrała 630 gramow, przez kolejne 4 tygodnie 1,5 kg
, odzywiałam sie znacznie gorzej niz teraz... nigdy bym nie pomyslala, ze to przy drugim dziecku bede miała jakies problemy
QUOTE=ewa86;6408434]Ja się pochwalę, że Synek dziś przy porannych ćwiczeniach na brzuszku utrzymał się dość długo z głową w górze podpierając się na rękach! Byłam w szoku, bo myślałam, że to jeszcze za wcześnie na takie eksperymenty
Ale on jest silny strasznie. No i już opanował technikę odwracania głowy (też na brzuchu) bez zarywania nosem w podłoże w połowie drogi
Mam tylko problem, bo cały czas ma suchą skórę. Mąż twierdzi, że musi mu się trochę złuszczyć, ale ja nie jestem do tego przekonana. Na szczęście nic go nie uczula, więc mogę go oliwkować i kremować. Choć średnio to działa. Dłonie i stopy najbardziej ma suche. Ale może to się unormuje.[/QUOTE]
Brawo! :-) adasko tez miał sucha skorke najgorzej na nadgarstkach i kostkach u stóp, schodzila mu strasznie, zaczelam go smarowac tym kremem Johnsona i przeszło po 2 dniach