reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

No to my sie powtórzymy z glównego;-)
Od kilku dni (2-3dni) raczkujemy :tak:
Od poczatku września ćwiczymy wstawanie i mamy to opanowane do prefekci oczywiście jak mamy sie za co załapać;-)
Posiadamy już dwa ząbki( w końcu:-p)
Siadamy z czworaka i już nie chwiejemy się na boki:-D
Mówimy mama, baba, tata tyle co rozumiem bo reszta to po chińsku;-)
Machamy główką na nie:cool2:

reklama
my od jakiegoś czasu robimy papa, poza tym miki pokazuje jaki jest duży. pokazuje gdzie jest lampa i misiu. jak pytamy o misia to tak długo chodzi aż go nie poszuka. nosek też pokazuje :-)

Miki też tańczy jak słyszy muzykę. za to chodzić nie ma zamiaru :-D po czterech śmiga jak szalony i to mu póki co wystarcza. brawo też się nie chce nauczyć - codziennie próbuję go do tego przekonać, ale nie dociera hehe
na wszystko przyjdzie czas. i tak się cieszę z tego co potrafi (jak pisałam wyżej). babcia go zawsze na skypie podziwia, że już jej pomacha, pokaże jaki duży itp.

reklama
to i my się pochwalimy- dziś Mikołaj nas zaskoczył i sam przeszedł 3 kroczki- ode mnie do męża :)

poza tym nic nie mówi...tylko" mama" 3-4 razy usłyszałam :dry: troszkę się tym martwię no ale czekamy

Ostatnia edycja:
Do góry