reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Wojtus wkoncu zaczyna siadac bez wilekiego bumm jest przeszczesliwa i dodatkowo dzisiaj trzymajac sie mebli podniósł się ale jak narazie tylko jeden raz wiec moze to tylko przypadek
No to super,gratki i buziolki
mamolka
Fanka BB :)
gwiazdeczka- gratulacje dla Wojtka!
a my się tez się chwalimy - 4 ząb się przebił Kasownik ma dwie dolne jedynki i dwie górne dwójki
Mógłby już się z tym zębami przystopować i za gadanie wziąć- bo teraz ani be, ani me, ani kukuryku
a my się tez się chwalimy - 4 ząb się przebił Kasownik ma dwie dolne jedynki i dwie górne dwójki
Mógłby już się z tym zębami przystopować i za gadanie wziąć- bo teraz ani be, ani me, ani kukuryku
Mamolka, Igor też wpadł w fazę galopujących zębów. Ledwo wylazły jedynki dolne, potem górne a już widać dwójki u góry... Szkoda mi go, bo to wszystko w ciągu zaledwie miesiąca, ale z drugiej strony szybko wyrosną wszystkie i po bólu
buzc13
Fanka BB :)
To ząbki sypią się jak grzyby po deszczu ;-) Gratulujemy!!!
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Szaleją ci mali przystojniacy z tymi zębami, oj szaleją :-) GRATULACJE!
mamolka jak już będzie wiedział o co kaman z tymi zebami to się i za gadanie weźmie
Mój za to gada NON STOP. W ośrodku nie zamilkł nawet na 2 minuty, ulubione "gan" i "ała". Mama też się zdarzy razem z dada, baba i zaczyna łączyć sylaby. Za to pierońskie zęby jeszcze nie wyszły a ja codziennie rano wstaję z nadzieją że to już i może w końcu pośpie w nocy... niestety dalej czekamy.
mamolka jak już będzie wiedział o co kaman z tymi zebami to się i za gadanie weźmie
Mój za to gada NON STOP. W ośrodku nie zamilkł nawet na 2 minuty, ulubione "gan" i "ała". Mama też się zdarzy razem z dada, baba i zaczyna łączyć sylaby. Za to pierońskie zęby jeszcze nie wyszły a ja codziennie rano wstaję z nadzieją że to już i może w końcu pośpie w nocy... niestety dalej czekamy.
Podziel się: