reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

ja juz mama jestem,ale napisze jak sie czuje: musze sie wyzalic: opuchlizna z wczoraj zniknela ale za to kaszle okropnie, mam bole gardla i glowy,dreszcze i napady goraca-polozna stwierdzila ze ginekologicznie wszystk ok i piersi normalne i macica dobrze sie skurcza, wiec mam przeziebienie lub cos gorszego, bo az 39,5 stopni!!!!1nigdy nie mialam takiej goraczki i bardzo boje sie o mala......na razie biore paracetqamol a jutro mam isc do lekarza...Malutka tylko karmie, a moja mama zajmuje sie reszta. boje sie o nia bardzo..........trzymajcie prosze za mnie a zwlaszcza za Laile kciuki....!!!!

reklama
susmali: O rany dziewczyno, leż lepiej w łóżku z taką gorączką.. my na Twój opis poczekamy!!! :szok: Wiem że maluszka można karmić pomimo choroby i gorączki, ale lepiej jej nie całować i nawet gdzieś czytałam żeby wogóle jak najmniej zbliżać się do dziecka gdy jestes chora. t
Trzymam mocno kciuki żebyś jak najszybciej stanęła na nogi no i żeby Laila okazała się silna i nie chwyciła od Ciebie żadnego choróbska!!! :dry: :baffled:

a ja mam pytanie,od 14.oo mam bóle nieregóralne, tak co pół godz teraz tez róznie co 10, 15,7 nie sa bardzo silne ale nieprzyjemne...czy to są jakies oznaki? nie wiem kiedy wybrac sie do szpitala
Odpiszcie

Oliwieczka ja nie mam żadnego doświadczenia w tym temacie, ale na Twoim miejscu wzięłabym sobie kąpiel albo prysznic i no-spę. Gdyby po tym bóle nie minęły, to oznacza że to są WŁAŚNIE TE bóle, a nie przepowiadające :tak: Poczekałabym aż stana się regularne i będa co 6-8 minut i dopiero wtedy jechałabym.... daleko masz do szpitala? Bo jeśli nie, to chyba nie ma się co spieszyć. Trzymam kciuki i życzę szybkiego porodu :tak: :happy:

Oliwieczka mi położna powiedziała, że jak bóle ma się co 5 min. co najmniej przez godzinę to TO JEST WŁAŚNIE TO:-) także jak masz je rególarne i tak długo a przysznic jak pisała Joasiek nie poskutkował to jazda do szpitala!!!

dziewczyny, te skurcze sa mega regularne. nie spodziewalam sie ze az tak:tak: ja mialam od 7 rano 3 lutego co 10 min, potem ok 14 co 7 i o 19 co 5 min. z zegarkiem w reku. a nieprzyjemne one sa, to fakt:tak:

U nas całe szczęście nie czekają z wywołaniem porodu aż dwa tygodnie po terminie.Ostatnio położna powiedziała że jak nie urodzę do 28go lutego a termin mam na 21szy to dostanę odrazu skierowanie do szpitala i będą wywoływać poród:no:.Mam nadzieję że to nie będzie konieczne i że nasz synuś sam zdecyduje się wyjść na ten świat:-D:-):-D

reklama
A ijeszcze jedno moja położna kazała mi jechać do szpitala jak bedę miała skurcze co 15,a nawet 20 minut takie dość regularne.To chyba trochę za wcześnie prawda...:confused:

Do góry