reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Joasiek wspolczuje:-(

Ja wczoraj mialam wizyte u ginekologa po 2 latach i sie okazalo ze mam w macicy miesniaka ponad 3 cm jestem zalamana:-(

reklama
Irtasia:-( przykro mi, trzymaj się kochana, a co powiedział twój gin:confused: co z tym mięśniakiem:confused:
nieodpowiadal mi na pytania konkretnie narazie dal mi leki pewnie na to aby miesniak sie wysuszyl a za 10 dni do kontroli , a na poczatku dostal mnie prawie do zawalu jak mi powiedzial przy badaniu ginekologicznym ze chyba jestem w ciazy:szok: ale po usg stwierdzil ze musi mi zrobic test ciazowy aby sie upewnic ale wyszedl negatywny . No i przez tego miesniaka w macicy powiekszyl mi sie jajnik bo dostal zapalenia:shocked2:

Asiu no pewnie że tak lepiej
a co do igły to ja i tak bym się bała że się dziabnę, ze mnie już taka panikara jest.... chociaż pewnie jakby mnie tak bolało to bym się nie zastanawiała, jak dzisiaj? lepiej już?

Irtasiu o rany, ale fatalna wiadomość :-( ale nie załamuj się, dasz radę, raz dwa i śladu nie będzie - trzymam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
Irtasia głowa do góry kobitko! :tak: Pilnuj leczenia, a wszystko będzie dobrze :tak: Mięśniaki rzadko bywają groźne z tego co wiem, i w większości można je wyleczyć tabletkami bez operacji. Trzymaj się dzielnie!!!

Irtasia musisz tylko leczyć i często kontrolować się u ginekologa :sorry2::tak:

u mnie w rodzinie mięśniaki to norma zresztą teraz wiele kobiet je ma :sorry2:

Joasiek współczuję z tym zębem i podziwiam za wytrzymałość :sorry2:

Irtasiu wiadomość nie najlepsza, ale tak jak piszą dziewczyny może nie ma się czym martwić i leczenie tabletkami wystarczy:tak: Nie znam się na tym, bo nie miałam z tym nigdy do czynienia:sorry2: Swoją drogą to we wrześniu jak będę w PL wybieram się do mojej ginekolog, żeby sprawdziła czy wszystko w porządku:tak: I też się zastanawiam czy po dwóch porodach wszystko dobrze i nie ma żadnych zmian:confused:

Joasiek podziwiam Cię za Twoją wytrwałość na ten ból. Ja sobie nie wyobrażam nawet jakiegokolwiek bólu zęba/dziąsła przez tak dłuugi czas:no: Dzielna jesteś:-) Oby się już w końcu wszystko zagoiło i przestało boleć:tak:

Irtasia będzie dobrze. W dzisiejszych czasach mamy dobre leki i metody leczenia.

Joasiek ale ty harda jesteś...

reklama
Do góry