reklama
No ja też nie najlepiej się czuję. Cały czas mam ból w plecach i szyi, dziś zciągam moją mamę na masaż i lampę bioptron. Mama zna się na masażu, więc może się uda. Choć jak dziś z nią gadałam, to mówiła, że dość długo mnie to trzyma, więc może się nie obyć bez lekarza i zastrzyków. Poza tym mówiła mi, że Tomek masażem mógł mi zaszkodzić, bo to chodzi o umiejętny masaż, żeby rozluźnić mięśnie w tym miejscu, a on się przecież na tym nie zna. Zawroty głowy mam przez ucisk na jakieś naczynie, krew nie dochodzi jak trzeba do mózgu i stąd kręci mi się stale w głowie.
Mam nadzieję, że się uda mamie rozluźnić mi te mięśnie, bo wizyta u lekarza będzie się wiązała z takimi lekami, przy których będę musiała zakończyć gwałtownie karmienie :-(
Mam nadzieję, że się uda mamie rozluźnić mi te mięśnie, bo wizyta u lekarza będzie się wiązała z takimi lekami, przy których będę musiała zakończyć gwałtownie karmienie :-(
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Czy ten bol masz tylko w jednej czesci plecow kolo lopatki i promieniuje na szyje i troche na reke??No ja też nie najlepiej się czuję. Cały czas mam ból w plecach i szyi, dziś zciągam moją mamę na masaż i lampę bioptron. Mama zna się na masażu, więc może się uda. Choć jak dziś z nią gadałam, to mówiła, że dość długo mnie to trzyma, więc może się nie obyć bez lekarza i zastrzyków. Poza tym mówiła mi, że Tomek masażem mógł mi zaszkodzić, bo to chodzi o umiejętny masaż, żeby rozluźnić mięśnie w tym miejscu, a on się przecież na tym nie zna. Zawroty głowy mam przez ucisk na jakieś naczynie, krew nie dochodzi jak trzeba do mózgu i stąd kręci mi się stale w głowie.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
kasiad szkoda że nie mieszkasz w Poznaniu, bo tu mamy takiego super dobrego masazystę, jest rewelacyjny, rozmasowuje nawet rwę kulszową i ratuje przed zastrzykami itp mojej mamie tez pomaga na kręgosłup własnie, bo czesto ma zawroty głowy bo ma odcinek szyjny w strasznym stanie:-( kiedys jej rozmasował bark własnie, a ortopeda juz ją chciał ostrzykiwać sterydami czy czymś, a mama zawsze tak zle się czuła po tych cholernych zastrzykach
irtasia27
Mnie wlasnie bolalo w tym miejscu i dostalam tam 3 zaszczyki i po chwili juz czulam ulge a do tego dostalam tabletki przeciwbolowe(kiedys o tym pisalam)
Przyczyna moze byc zapalenie wirusowe lub owianie tak mi lekarz mowil
Ostatnia edycja:
irtasia27
To chyba byly blokady bo ten miesien byl zapalony i twardy ale jakie dokladnie to niewiem bo nawet niepytalam ja tylko marzylam o tym byle przestalo bolec bo nawet szyja nieszlo nawet dobrze krecicA jakie zastrzyki dostałaś Irtasia, pamiętasz może
reklama