reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Dzięki Gosia, narazie nie za dobrze, oprócz miejsca nad łopaką boli mnie jeszcze szyja po lewej stronie i to całe bolące miejsce mi drętwieje. Ledwo mogę kręcić głową, a od tego chyba mam zawroty :baffled: Też się nie wyspałam, bo ciągle budził mnie ten ból, normalnie przekręcić na łóżku się nie mogłam :no:
Dziś Paulina wysmarowała mnie maścią z jadem żmiji, może będzie po tym lepiej, szkoda, że wczoraj na ten pomysł nie wpadłam...

Ostatnia edycja:
Kasiad to wiem jak boli mi nie raz jak coś np sięgałam w pracy spod lodówki to mi się tak zrobiło cały mięsień od karku do ramienia bolał :baffled:

Muszę Wam powiedzieć, że nic lepiej nie jest :-( Po południu jakby mi się poprawiło, zrobiłam sobie ciepły masaż wodą z prysznica i powtórnie nasmarowałam się maścią, ale wieczorem znów tak mnie bolało, że musiałam połknąć 2 apapy. Kurcze, mocno sobie musiałam nadwyrężyć mięsień, minęła już cała doba, więc powinno być lepiej, a tu dupa blada :angry:

Muszę Wam powiedzieć, że nic lepiej nie jest :-( Po południu jakby mi się poprawiło, zrobiłam sobie ciepły masaż wodą z prysznica i powtórnie nasmarowałam się maścią, ale wieczorem znów tak mnie bolało, że musiałam połknąć 2 apapy. Kurcze, mocno sobie musiałam nadwyrężyć mięsień, minęła już cała doba, więc powinno być lepiej, a tu dupa blada :angry:
Zdrówka !:tak:
Współczuje:baffled:

reklama
Oj Kasiad nieciekwaie z tym mięsniem masz:no: współczuję
a jakis profesjonalny masaż by nie pomógł? czy nie można masować tego:confused:

a u mnie @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ketonal jeszcze nie działa:angry::baffled: i w ogóle niewyspana jakaś jestem :baffled: oj cięzki dzień dziś będzie:dry::baffled:

Do góry