reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

wieści od endokrynologa:
- zrobić badania hormonów (zrobiłam dziś)
- zrobić ekg
- zrobić usg tarczycy
- iść na kolejną wizytę jak najszybciej
babka naprawdę poważnie podeszła do sprawy, tylko co z tego skoro gardło dalej boli...

Irtasiu jak wyniki???

Rozalka :-D

Oliwieczka lepiej już?

Aguś cmok! czasem mam wrażenie, że musimy być jak cyborgi jakieś... i jeszcze wymagają żeby ładnie wyglądać i się uśmiechać....

reklama
Tak Wisnia juz mi lepiej :tak: dzieki dziewczyny jeszcze raz przepraszam :tak:

i jeszcze raz dziekuje wsxystkim za kochane zyczenia :tak:
to juz sie wiecej nie powtorzy;-)

jak się czuję hmm fatalnie, dzisiaj schodziłam na dworzu z Lenką po schodach i zakręciło mi się w głowie, poleciałam cudnie na dół, ale osłaniłam Lenkę ktora nawet nie zapłakała jak już leżałyśmy na chodniku, ale za to ja mam pół ryjka obitego tzn. skóra poobdzierana :baffled::baffled:. Cudnie to wygląda, co sobie w pracy pomyślą :szok::laugh2:

jak się czuję hmm fatalnie, dzisiaj schodziłam na dworzu z Lenką po schodach i zakręciło mi się w głowie, poleciałam cudnie na dół, ale osłaniłam Lenkę ktora nawet nie zapłakała jak już leżałyśmy na chodniku, ale za to ja mam pół ryjka obitego tzn. skóra poobdzierana :baffled::baffled:. Cudnie to wygląda, co sobie w pracy pomyślą :szok::laugh2:
:szok::szok::szok:uważaj na siebie kobitko!!!

czuje sie fatalnie własnie wrociłam od lekarza antybiotyk na gardło dostałam oby szybko pomógł bo sil mi brak cały czas dreszcze gorączka i ten straszny bół gardła masakra:baffled:

czuje sie fatalnie własnie wrociłam od lekarza antybiotyk na gardło dostałam oby szybko pomógł bo sil mi brak cały czas dreszcze gorączka i ten straszny bół gardła masakra:baffled:
Zdrówka.Podobnie czuje sie mój mąz,a za pasem ślub siostry,spływ i jego rejs jachtem:baffled::crazy:

reklama
........mojej mamie głowa popekała:-(
2 dni temu powinna byc @.....................

.................inspekcja dzis:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry