reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

a jakos tak Goska normalnie wszystko sie piep...
mała z temeratura nieje..wesele siostry w sobote ..goscie juz sa lub włąsnie jada....chrzesniaczka w szpitalu ....a ja mam pełna lodówek zarcia bo nikt z rodzinki nie pamietał od strony meza....pamietali i byli ci co ''sa obcy''

reklama
a jakos tak Goska normalnie wszystko sie piep...
mała z temeratura nieje..wesele siostry w sobote ..goscie juz sa lub włąsnie jada....chrzesniaczka w szpitalu ....a ja mam pełna lodówek zarcia bo nikt z rodzinki nie pamietał od strony meza....pamietali i byli ci co ''sa obcy''
:-( no to nie ciekawie Agusia najgorzej jak się wszystko na raz na nas wali :baffled:

OOOO IRTASIA TY chudzinko!!!
mam nadzieje ze wyniki krwi beda OK, kiedy odbierasz?
Jutro popoludniu:tak:
a mi jakoś zle

po 1.składając zyczenia Agusi, przypomnialy mi sie moje urodziny o ktorych wszyscy zapomnieli :((...

po 2.mam wrazenie ze nikt nie czyta moich postow :(
Sorki bardzo mi przykro i wstyd:zawstydzona/y::-( ze zapomnialam:-(
a co do twojego wrazenia to sie nieprzejmuj bo ja tez takie mam ale chyba kazda z nas czuje czasami to samo a najbardziej jak humorek niedopisuje :tak:

Oliwieczka ja czytam Twoje posty i innych dziewczyn w ramach swoich możliwości:tak: I nie wyróżniam żadnej z nas, naprawdę:tak:
I zgadzam się z dziewczynami, że czasem tak jest, że któraś ma więcej czasu na BB a inna mniej... któraś szybciej odpowie, inna wcale.. Oliwieczka nie przejmuj się:tak:

Ja też mam humor zrąbany... powód ciągle ten sam.. grrr..

reklama
Do góry