reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
a mi jakoś zle

po 1.składając zyczenia Agusi, przypomnialy mi sie moje urodziny o ktorych wszyscy zapomnieli :((...

po 2.mam wrazenie ze nikt nie czyta moich postow :(

OLIWIECZKA czytamy!!!!!!!!!!! a wrazenie chyba kazdy w jakims momencie ma, zwlaszcza jak sie ma czas wtedy gdy inni moga go nie miec...tak sobie to interpretuje;-)i w moim przypadku sie zgadza...
a ja jak mam wazne pytanie to albo soe powtarzam albo pisze grubymi literami....he he

Ja czasem tez mam takie wrazenie:tak: zadaje pytanie a nie ma zadnej reakcji a na inne posty sa. Ale to przeciez normalne:-)-kazda z nas odpowiada na te, na które mam cos do powiedzenia i tyle. Tak to sobie tłumacze:-D
I wierzcie mi staram sie czytac dokładnie przynajmnie te postawowe wątki(Lutowe m...; opieka..; mamo patrz...)czasem z barku czasu odpuszczam sobie zakupowe:zawstydzona/y:

a mi jakoś zle

po 1.składając zyczenia Agusi, przypomnialy mi sie moje urodziny o ktorych wszyscy zapomnieli :((...

po 2.mam wrazenie ze nikt nie czyta moich postow :(

czytamy czytamy ale ja tez czesto mam takie samo wrażenie:baffled:

ja staram się czytać wszystkie choć czasem przeczytam 2 i idę do małej przyjdę przeczytam 1 i znów odchodzę coś zrobić i czasem sama się gubię co czytałam a co nie :zawstydzona/y:

Oliwieczka zdjęcia pstrykałam sama dlatego z bliska i słabo widać całą fryzurkę jak znajdę chwilkę to podładuję aparat i powiem by mi Robert zrobił zdjęcie :tak:;-)

wiem wiem dziewczyny, musialam sobe ponarzekać, ale nie ukrywam ze są tu osby na ktore zwraca sie wiekszą uwage...ale tak jest wszedzie w szkole, pracy itp

wiem wiem dziewczyny, musialam sobe ponarzekać, ale nie ukrywam ze są tu osby na ktore zwraca sie wiekszą uwage...ale tak jest wszedzie w szkole, pracy itp
je sie nie zgodze:-p:-p:-p:-p:-p
zwracam taka sama i jak ktos pyta a znam odp opdowiadam :rofl2:
czasem sie zdazy ,ze wiem;-):laugh2:

nie mam humoru tak wogole
obrzeram sie słodkim zaraz sie pozygam:baffled::ninja2:

Oliwieczka ja jakoś tego nie odczuwam :no:

a jeśli ja kogoś przypadkiem wyróżniam to tak nie jest robię to nieświadomie :-D:-p bo wszystkie was lubie tak samo :tak:

reklama
Do góry