reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
a mnie jak dotkne boli jedna piers- pewnie w niej sporo mleka jeszcze bo wymiarowo ma sie do drugiej jak melon do jablka;-)
co robic zeby nie miec zapalenia?

a ja dzis nerwowa na maksa :baffled:
1- kot mi sie w nocy zaczol chyba kocic ale oczywiscie znowu nieumi a meza niema jest do 17 w pracy a do tego czasu moze mi padnac a weterynarz tez ma pauze do 17:baffled::-(
2-to dzis Fredziowi uratowalam zycie wpadl mi do rynny:baffled:

Irtsia,musisz przejsc kurs na kocia połozna;-).Mam nadzieje,ze z kociczka wszystko ok:-(.
A Fredzia jak uratowałas?

Susu,koniecznie siagaj,bo bedzie gorzej jak zrobi sie zapalenie:blink:.

Irtsia,musisz przejsc kurs na kocia połozna;-).Mam nadzieje,ze z kociczka wszystko ok:-(.
A Fredzia jak uratowałas?

Susu,koniecznie siagaj,bo bedzie gorzej jak zrobi sie zapalenie:blink:.
akuszerka ze mnie lipna bo ona ma albo koty juz martwe albo nie ma skurczow :baffled::-(
a Fredzio wlaz pod szpare w balkonie gdzie jest taki metal w pregi a pod tym tylko rynna otwarta i by durny spadl ja tam pol dloni tylko wcisnelam i mu tylek trzymalam i pchalam w ta szpare i puzniej druga reka za leb go wzielam i ciaglam:baffled:, mieszkam na pierwszym pietrze a pod nami ogrodek tylko ze wkolo kostki brukowe:baffled: takze zmiejsca zabity by byl.
Kotka zaraz do weterynarza jedzie 200 euro juz moge dac na wstepie a reszta na raty bo mam dzieci i musze wnie patrzec ja niemam 1000 euro na zbyciu niestety, buuuuuuuuu juz rycze poprostu nieumie patrzec jak zwierze cierpi:-:)-:)-(

:-(ojej Irtasia oby kotki były całe i zdrowe i biedny Fredziu dobrze że miałaś refleks ja sobie nie wyobrażam jakby naszego rokusa miało nie być Emilka by chyba po nocach go wołała :sorry2: choć nawet nieraz go woła

:-(ojej Irtasia oby kotki były całe i zdrowe i biedny Fredziu dobrze że miałaś refleks ja sobie nie wyobrażam jakby naszego rokusa miało nie być Emilka by chyba po nocach go wołała :sorry2: choć nawet nieraz go woła

Jenni kocha Fredzia zreszta jak kazdy z domownikow:tak: i wiecznie go nosi a on sie da:tak:

Moja kicia ma bole przepowiadajace a wody jej odeszly ale jakies pierwsze ktore bardzo zadko sie zdarzaja ale sie zdarzaja i do paru dni powinna sie kocic wszystkie kotki zyja ma ich miedzy 4 a 6:szok::-) i wszystko wyglada OK jak narazie:tak:,jeszcze pupa musi jejk spuchnac i pare cycuszkow:sorry2:

reklama
Do góry