reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
ja też nadal @ choć nie jest źle ....za to R... właśnie wyprysnął z domu do dentysty bo nie mógł wytrzymać przez ból zęba:szok: aż mnie na samą myśl boli ząb:baffled:

:baffled::zawstydzona/y::sorry2:
No, ale co zrobić, zdrowie najważniejsze
Gosiu, a nie mógł skorzystać z gabinetu, który ma umowę z funduszem podpisaną, na pewno było by taniej
gdyby go tak nie bolał ząb to napewno by skorzystał

niestety nie miał kiedy szukać gabinetu na NFZ bo dostał ataku bólu a po drugie ten ząb już robił na NFZ i nie tylko ten i wszytkie robione na kasę chorych miał do poprawki i czyszczenie kanałowe :baffled: jak to się mówi odwalili mu fuszerkę

jeżeli chodzi o dentystę to ja mam niezbyt przyjemne doświadczenie w państwowymi...tak jak Gosia piszesz, robią na odczep sie...a za dalsze zęby i tak trzeba dopłacić...wole dać więcej kasy i mieć zęby robione porządnie :tak::tak::tak:

reklama
U mnie to samo Mysia, kup sobie ACATAR w aptece moze Ci troszke przejdzie...na mnie te leki juz nie działają...ciągle kicham mam popuchniete i czerwony nos...a to dopiero początek :/

po drugie jestem senna wypilam 3 kawy i zdrzemnelam sie 40 minut...nic to nie dalo...nie mam energi nic mi sie nie chce...do bani:(

wypilam Zosi odzywkę, wzielam witaminki oraz skrzyp polny i zjadlam vibovit :baffled::nerd:

Do góry