reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Też niewyspana, pobudka 5.50, a do tego koszmarne sny
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ja dziś nareszcie bez ketonalu, chociaż trochę czuję ten implant, ale dam radę, W środę zdjęcie szwów, jak ja się boje takich rzeczy:-(
ja też nadal @ choć nie jest źle ....za to R... właśnie wyprysnął z domu do dentysty bo nie mógł wytrzymać przez ból zęba aż mnie na samą myśl boli ząb
150zł następna wizyta w piątek 240zł i kolejna 150zł
Miśka 5
Mamy lutowe'07
150zł następna wizyta w piątek 240zł i kolejna 150zł
No, ale co zrobić, zdrowie najważniejsze
Gosiu, a nie mógł skorzystać z gabinetu, który ma umowę z funduszem podpisaną, na pewno było by taniej
gdyby go tak nie bolał ząb to napewno by skorzystał
No, ale co zrobić, zdrowie najważniejsze
Gosiu, a nie mógł skorzystać z gabinetu, który ma umowę z funduszem podpisaną, na pewno było by taniej
niestety nie miał kiedy szukać gabinetu na NFZ bo dostał ataku bólu a po drugie ten ząb już robił na NFZ i nie tylko ten i wszytkie robione na kasę chorych miał do poprawki i czyszczenie kanałowe jak to się mówi odwalili mu fuszerkę
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U mnie to samo Mysia, kup sobie ACATAR w aptece moze Ci troszke przejdzie...na mnie te leki juz nie działają...ciągle kicham mam popuchniete i czerwony nos...a to dopiero początek :/
po drugie jestem senna wypilam 3 kawy i zdrzemnelam sie 40 minut...nic to nie dalo...nie mam energi nic mi sie nie chce...do bani
wypilam Zosi odzywkę, wzielam witaminki oraz skrzyp polny i zjadlam vibovit
po drugie jestem senna wypilam 3 kawy i zdrzemnelam sie 40 minut...nic to nie dalo...nie mam energi nic mi sie nie chce...do bani
wypilam Zosi odzywkę, wzielam witaminki oraz skrzyp polny i zjadlam vibovit