reklama
:-( co się dzieje Mysia ?załamana...
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
co się stało mysia?
Martwimy sie ,pisz,wiesz gdzie...;-):-( co się dzieje Mysia ?
Oj Mysiu, martwię się o Ciebie, bardzo często piszesz, że jesteś zawiedziona lub zalamana :-( Przykro mi, że nie umiem Ci pomóc, mogę Cię jedynie utulić wirualnie.
Z moim samopoczuciem nie jest źle, tylko męczy mnie alergia, od jakiegoś czasu swędzi mnie potwornie ciało, a jak się podrapię, to wychodzi pełno drobnych chropowatych krostek i czerwone spuchnięte szramy w miejscach drapania. Swędzenie jest tak dokuczliwe, że nie mogę się opanować, na działce podrapałam się na dłoni do krwi Muszę się wybrać do alergologa i zacząć chyba coś przyjmować, bo zadrapię się na śmierć.
Z moim samopoczuciem nie jest źle, tylko męczy mnie alergia, od jakiegoś czasu swędzi mnie potwornie ciało, a jak się podrapię, to wychodzi pełno drobnych chropowatych krostek i czerwone spuchnięte szramy w miejscach drapania. Swędzenie jest tak dokuczliwe, że nie mogę się opanować, na działce podrapałam się na dłoni do krwi Muszę się wybrać do alergologa i zacząć chyba coś przyjmować, bo zadrapię się na śmierć.
agusia9915
Matka wariatka
wszystkim wyplutym i nie w humorze podam reke:-(
agusia9915
Matka wariatka
daje:-(no to podawaj
za 2 dni nie bedzie słonca:-)
od wczoraj w Londynie leje wiec :-):-):-):-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
KASIAD wpolczuje alergii
MYSIA przesylam Ci wirtualne zapasy sil i pogody ducha!
AGA AGUSIA IRTASIA nie badzcie wplute, jestescie supermamy i tyle
a Ty AGUSIA nie strasz ze pogoda sie zepsuje, ja Ci powiem ze tu na zachodzie tez burze, huragany itd ale na wschodzie lato..i tak ma zostac bo jak nie;-)
MYSIA przesylam Ci wirtualne zapasy sil i pogody ducha!
AGA AGUSIA IRTASIA nie badzcie wplute, jestescie supermamy i tyle
a Ty AGUSIA nie strasz ze pogoda sie zepsuje, ja Ci powiem ze tu na zachodzie tez burze, huragany itd ale na wschodzie lato..i tak ma zostac bo jak nie;-)
reklama
daje:-(
za 2 dni nie bedzie słonca:-)
od wczoraj w Londynie leje wiec :-):-):-):-)
ja słyszałam że na koniec tygodnia lekkie ochłodzenie ale po weekendzie znów ciepełko