reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Ja też mam poczucie bezsensu.... brania tabletek które mi lekarka przepisała na przeziębienie, bo nie pomagają :/ Ciągle się czuję jak na początku choroby, a wtedy czuję się najgorzej... juz znacznie lepiej jest jak się zupełnie rozłożę, bo na razie to słaba jestem i ruszam się jak mucha w smole i od zatok mam zatkany noc, uszy i ból głowy :/
Od jutra odpalam moją czerwona lampę i kuruję się własnym sposobem ;)

JOASIEK ja polecam rumianek....niby nic takiego ale mi pomaga na katar, kaszel.....albo sobie wmawiam:-D duzo zdrowka kochana!

susu dzięki :) ale na zatoki rumianek mi chyba nie pomoże :) A kaszlu ani kataru to ja nie mam... mam za to od dziecka problem z zatokami i dopóki nie kupiłam sobie lampy na podczerwień, to tylko antybiotyk pomagał.

Fakt... Sinupret pomaga, jeśli nie doprowadzisz zatok do silnego zapalenia :)
Jakbym miała w domu to bym pewnie wzieła.
Choć lampa chyba skuteczniejsza - 2-3 dni po 3 sesyjki 15-minutowe - pięknie leczy zatoki i przeziębienie.

susu a co to za minka... jak nie teraz, to przy okazji kaszlu wypróbuję ten rumianek :) Tyle że ja rzadko mam kaszel, a normalnego kataru to nie miewam już wcale :/

reklama
Do góry