reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dziekuję ...
dzis juz lepiej, chociaz nadal na ketanolu, no ale to przynajmniej pomaga, nawet na aerobik wczoraj poszłam wieczorkiem, bo po ketanolu ból zniknął:-) , rano znowu mnie dorwało i czekam na działanie tabletki
dzis juz lepiej, chociaz nadal na ketanolu, no ale to przynajmniej pomaga, nawet na aerobik wczoraj poszłam wieczorkiem, bo po ketanolu ból zniknął:-) , rano znowu mnie dorwało i czekam na działanie tabletki
mysia23
mama dwójeczki
ja tez mam @. dawno sie tak z tego nie cieszylamna szczescie nie mam rzadnych objawow towarzyszacych.
Lil kate.... moja kuzynka miała okres do trzeciego miesiąca ciąży!!!
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
to ją pocieszyłaś teraz...
dzieki
ale co tam, im nas bedzie wiecej tym weselej
agusia9915
Matka wariatka
boli mnie głowa:-(
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A ja się przeziębiłam i nie mam siły na nic, dziś poszłam do lekarza i dostałam zwolnienie... na 9 dni czyli do końca miesiąca!!! 2 maja zrobili nam w pracy wolne, więc do roboty dopiero 5 maja!!! Ale się cieszę że tyle z Milenką posiedzę!
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A ja się przeziębiłam i nie mam siły na nic, dziś poszłam do lekarza i dostałam zwolnienie... na 9 dni czyli do końca miesiąca!!! 2 maja zrobili nam w pracy wolne, więc do roboty dopiero 5 maja!!! Ale się cieszę że tyle z Milenką posiedzę!
No to ekstra - przeziebienie niech szybko minie i maly urlopik sie zrobi.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
do tego czuje sie teraz jak kon po westernie .................boli mnie głowa:-(
jakbym conajmniej przorała rekami hektar