reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

Fakt... Sinupret pomaga, jeśli nie doprowadzisz zatok do silnego zapalenia :)
Jakbym miała w domu to bym pewnie wzieła.
Choć lampa chyba skuteczniejsza - 2-3 dni po 3 sesyjki 15-minutowe - pięknie leczy zatoki i przeziębienie.
Kurcze mi też by sie przydała,bo ze dwa razy do roku to norma,że zatoki mam zainfekowane.:baffled:

reklama
agusia Rtg zatok robiłam już dawno, bo choruję na nie gdzieś od 13-14 roku życia. Jeździłam kiedyś do lekarza pod Bielskiem, który trochę mi je podleczył. Ale na rtg później i tak wyszło, że mam w zatokach torbiele i zrosty. Na punkcję jest o jakieś 15 lat za późno. Byłam już zdecydowana na operację, podczas której czyszczą zatoki, już miałam iść na szczepionkę p/żółtaczce przed samą operacją, ale okazało się, że jestem w ciąży :) I zrezygnowałam....

rozalka z czystym sumieniem mogę Ci polecić ta lampę. Jednorazowy wydatek ok. 60zł i żadne lekarstwa niepotrzebne. Zaraz poszukam na Allegro i dam Ci linka do takiej jaka ja mam (swoją kupiłam ze 3 lata temu).

Dzięki,może kupię z siorką na spółkę

Na zatoki jest super (link powyżej) :) Pamiętam te archaiczne metody dawniej... nagrzana na patelni sól do ścierki i na twarz żeby rozgrzać zatoki... masakra :/ A naswietlanie ta lampa jest całkiem przyjemne. Ważne żeby to robić przynajmniej 2 x dziennie po 15-20 minut.

reklama
Do góry