reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Ja tez mam dzis bol głowy.Starszaki przeziebione,to chociaz nie halasuja jak zwykle:sorry2:.
Konrad zderzyl sie dzis ze stolikiem w sypialni.Ma czerwony slad kolo zewnetrzego kacika oka i leciala mu krew z jezyka:szok:.mam nadzieje,ze nie bedzie mial sliwy pod okiem:baffled:.

Ja tez mam dzis bol głowy.Starszaki przeziebione,to chociaz nie halasuja jak zwykle:sorry2:.
Konrad zderzyl sie dzis ze stolikiem w sypialni.Ma czerwony slad kolo zewnetrzego kacika oka i leciala mu krew z jezyka:szok:.mam nadzieje,ze nie bedzie mial sliwy pod okiem:baffled:.
Mnie tez dzisiaj lepetyna boli dzieci halasowaly strasznie:baffled: ale je polozylam i mam luksus:-)
A Jenni miala dzisiaj czolowe zderzenie z kijem od mopa i ma slad na czole:baffled:

a ja poza tym, że ma lepszy dzień to przepełniona jestem smutkiem...:-:)-( przeczytałam dziś u nas na forum o tragedii mamy majowej 2007....straciła ciąże, 11miesiecznego synka a drugi z bliźniaków walczy o życie..mieli wypadek samochodowy:-:)-( tak mnie to poruszyło...:-:)-(

Ja tez mam lekkiego dola :baffled: Moj K calymi dniami w pracy a ja sama w domu jak on wraca to juz prawie spie:baffled:, dzieci mi w dupe daja zawsze tak jest jak ojca w domu dlugo niema:baffled:.I tak siedze i pruboje zdjecia obrabia ma ktos pomysl na portrety we Photoshopie szukalam juz Tutoriali ale za duzo z portretow to niema:baffled:

reklama
Do góry