reklama
mnie też:-(ale to przez dzisiejsze wrzaski dzieciaków normalnie skad one maja tyle energii to ja nie wiema mnie głowa zaczyna boleć
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja tez mam dzis bol głowy.Starszaki przeziebione,to chociaz nie halasuja jak zwykle.
Konrad zderzyl sie dzis ze stolikiem w sypialni.Ma czerwony slad kolo zewnetrzego kacika oka i leciala mu krew z jezyka.mam nadzieje,ze nie bedzie mial sliwy pod okiem.
Konrad zderzyl sie dzis ze stolikiem w sypialni.Ma czerwony slad kolo zewnetrzego kacika oka i leciala mu krew z jezyka.mam nadzieje,ze nie bedzie mial sliwy pod okiem.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mnie tez dzisiaj lepetyna boli dzieci halasowaly strasznie ale je polozylam i mam luksus:-)Ja tez mam dzis bol głowy.Starszaki przeziebione,to chociaz nie halasuja jak zwykle.
A Jenni miala dzisiaj czolowe zderzenie z kijem od mopa i ma slad na czole
mysia23
mama dwójeczki
Miska, normalnie superaktywna jestes!!
a u mnie ciagle brak @. czekam jeszcze trzy dni i robie test:-(
lil kate, to widać z mężem sie jakoś potraficie dogadać i nie jest tak źle ....bo obawa wystąpiła ;-);-);-)
mysia23
mama dwójeczki
a ja poza tym, że ma lepszy dzień to przepełniona jestem smutkiem...:--( przeczytałam dziś u nas na forum o tragedii mamy majowej 2007....straciła ciąże, 11miesiecznego synka a drugi z bliźniaków walczy o życie..mieli wypadek samochodowy:--( tak mnie to poruszyło...:--(
mysia23
mama dwójeczki
mysia pogaduchy......
wiem wiem aga...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja tez mam lekkiego dola Moj K calymi dniami w pracy a ja sama w domu jak on wraca to juz prawie spie, dzieci mi w dupe daja zawsze tak jest jak ojca w domu dlugo niema.I tak siedze i pruboje zdjecia obrabia ma ktos pomysl na portrety we Photoshopie szukalam juz Tutoriali ale za duzo z portretow to niema
reklama