reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Ja tez mam dzis bol głowy.Starszaki przeziebione,to chociaz nie halasuja jak zwykle:sorry2:.
Konrad zderzyl sie dzis ze stolikiem w sypialni.Ma czerwony slad kolo zewnetrzego kacika oka i leciala mu krew z jezyka:szok:.mam nadzieje,ze nie bedzie mial sliwy pod okiem:baffled:.

Ja tez mam dzis bol głowy.Starszaki przeziebione,to chociaz nie halasuja jak zwykle:sorry2:.
Konrad zderzyl sie dzis ze stolikiem w sypialni.Ma czerwony slad kolo zewnetrzego kacika oka i leciala mu krew z jezyka:szok:.mam nadzieje,ze nie bedzie mial sliwy pod okiem:baffled:.
Mnie tez dzisiaj lepetyna boli dzieci halasowaly strasznie:baffled: ale je polozylam i mam luksus:-)
A Jenni miala dzisiaj czolowe zderzenie z kijem od mopa i ma slad na czole:baffled:

a ja poza tym, że ma lepszy dzień to przepełniona jestem smutkiem...:-:)-( przeczytałam dziś u nas na forum o tragedii mamy majowej 2007....straciła ciąże, 11miesiecznego synka a drugi z bliźniaków walczy o życie..mieli wypadek samochodowy:-:)-( tak mnie to poruszyło...:-:)-(

Ja tez mam lekkiego dola :baffled: Moj K calymi dniami w pracy a ja sama w domu jak on wraca to juz prawie spie:baffled:, dzieci mi w dupe daja zawsze tak jest jak ojca w domu dlugo niema:baffled:.I tak siedze i pruboje zdjecia obrabia ma ktos pomysl na portrety we Photoshopie szukalam juz Tutoriali ale za duzo z portretow to niema:baffled:

reklama
Do góry