reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

Irtasia, ile dni Ci się @ spóźnia :confused:
Może zrób test, będziesz spokojniejsza.
Spoznia mi sie pare dni :baffled: , brzuch mnie pobolewa chwilkami i przestaje i tak przez pare dni kurcze zrobilabym test ale sie jakos boje wiesz o co mi chodzi .Ja niechcialam juz :-(.Mam nadzieje ze na dniach przyjdzie cholewcia no a jak do niedzieli sie nie pojawi to zrobie :baffled:

reklama
Czuje sie do bani boli mnie zab bo bylam u dentysty:baffled: poszlam bez bolu a przyszlam z bolem:angry::baffled:, dochodzili az do nerwa i teraz boli mnie cala prawa strona:-:)wściekła/y:

Czuje sie do bani boli mnie zab bo bylam u dentysty:baffled: poszlam bez bolu a przyszlam z bolem:angry::baffled:, dochodzili az do nerwa i teraz boli mnie cala prawa strona:-:)wściekła/y:

Jeju, Irtasia wspolczuje. To musi byc straszny bol.

A ja nerwowo wymiekam. Szkoda gadac. Tylko tyle ze chyba nam rura od wody gdzies w podlodze pekla.

a ja latam po pokoju z radosci fruwam jak motyl i widze wszedzie kolory teczy a jakie piekne slonce za oknem chyba 40 stopni jest a wszystko dlatego ze wlasnie zaplacilam za wycieczke wiec zaklepane 27 sierpien urlopujemy :-):-):-):-):-)

motylem jestem aaaaaaaaaa

a ja latam po pokoju z radosci fruwam jak motyl i widze wszedzie kolory teczy a jakie piekne slonce za oknem chyba 40 stopni jest a wszystko dlatego ze wlasnie zaplacilam za wycieczke wiec zaklepane 27 sierpien urlopujemy :-):-):-):-):-)

motylem jestem aaaaaaaaaa
Fajnie sie masz:tak::tak::tak:

A ja zjadlam juz 2szt.Ibufamu 800 i nic teraz wzielam inna tylko ze 500 i gowno dalej boli i wkurzam sie bo jak mnie dalej bedzie bolalao to beda robic na nowo a zaczna od nerwa wyciagac czy leczyc cholera wie:wściekła/y: tak jakby nie mogli tego odrazu zrobic buuuuuuuuuuu pol geby az do ucha i podgardlo mnie boli:-(

Fajnie sie masz:tak::tak::tak:

A ja zjadlam juz 2szt.Ibufamu 800 i nic teraz wzielam inna tylko ze 500 i gowno dalej boli i wkurzam sie bo jak mnie dalej bedzie bolalao to beda robic na nowo a zaczna od nerwa wyciagac czy leczyc cholera wie:wściekła/y: tak jakby nie mogli tego odrazu zrobic buuuuuuuuuuu pol geby az do ucha i podgardlo mnie boli:-(

wspolczuje irtasia ale jesli masz leczenie kanałowe to za jednym zamachem sie nie da zrobic zeba :/ pewnie teraz masz lekarstwo wiec Cię boli bo naruszyli nerwa :/ musisz wtrzymać, mnie tak bolało prawei cały dzień :/

reklama
wspolczuje irtasia ale jesli masz leczenie kanałowe to za jednym zamachem sie nie da zrobic zeba :/ pewnie teraz masz lekarstwo wiec Cię boli bo naruszyli nerwa :/ musisz wtrzymać, mnie tak bolało prawei cały dzień :/
Ja mam blombe a jak mnie bedzie bolal do jutra to znaczy ze musza leczyc kanalowo i jak tak faktycznie bedzie to bede kazala wyrwac go bo niescierpie takiego bolu parokrotnie:baffled: . Jeden mialam kiedys kanalowo i to przez 3 miesiace a pol roku pozniej nadawal sie do wyrwania to czy to zrobie jutro czy za pol roku to obojetne a mniej sie namecze a to 6 jest to niewidac:tak:. Po 4 tabletce juz ciut lepiej nie boli mnie juz tak mocno ale pychol spuchniety:baffled:

Do góry