Nadal czekam@
Ja tez
ja też poa ja juz po...:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadal czekam@
Ja tez
ja też poa ja juz po...:-)
ja też po
Ja tez no ale juz szybciej z mama nie daj boze z tesciowaJa nie mogłabym mieszkac ani z mama ani z tesciowa...
jeszcze trochę Oliwieczka i będziecie na swoim....ja już całą sie trzęsę z radości jak o tym myślęja w trakcie ale dzisiaj mam jakas werwę :-) może dlatego ze tesciowa wyjechała z babcią do jej straego domu (wadowice) i tam z nia mieszka, jestem tylko z tesciem a on pracuje wiec cały dzien go nie ma...uffff jaki spokoj cudownie mieszkać samej
ja niestety teżja w trakcie
jeszcze trochę Oliwieczka i będziecie na swoim....ja już całą sie trzęsę z radości jak o tym myślę
ja tez nie i one o tym wiedza,Ja nie mogłabym mieszkac ani z mama ani z tesciowa...
Ja nie mogłabym mieszkac ani z mama ani z tesciowa...
Ja tez no ale juz szybciej z mama nie daj boze z tesciowa
ja mieszkam z mamą ale wolałabym w 100% sama a z teściową nigdy w życiu wolałabym pod most iść