reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
ja w trakcie :baffled:ale dzisiaj mam jakas werwę :-) może dlatego ze tesciowa wyjechała z babcią do jej straego domu (wadowice) i tam z nia mieszka, jestem tylko z tesciem a on pracuje wiec cały dzien go nie ma...uffff jaki spokoj:tak::tak: cudownie mieszkać samej:tak::tak:
jeszcze trochę Oliwieczka i będziecie na swoim....ja już całą sie trzęsę z radości jak o tym myślę

jeszcze trochę Oliwieczka i będziecie na swoim....ja już całą sie trzęsę z radości jak o tym myślę

no wlasnie, a przeciez teraz musze gdzies mieszkac, wiec nie mam wyboru...ale juz nie długo fakt Mysia, od 1 maja bierzemy się za generalny remont, bo w tym tyg. mamy dostać juz kase, chłop się troszkę ociąga z przelaniem pieniedzy :/

reklama
Do góry