reklama
mysia23
mama dwójeczki
Mi też sie spózniała w tym miesiącu jakichś tydzień.
Ja juz bym test robiła..choć nie wiem, bo ja nie miałabym po czym...chyba zem wiatropylna
Fajnie sie masz
A ja zjadlam juz 2szt.Ibufamu 800 i nic teraz wzielam inna tylko ze 500 i gowno dalej boli i wkurzam sie bo jak mnie dalej bedzie bolalao to beda robic na nowo a zaczna od nerwa wyciagac czy leczyc cholera wie tak jakby nie mogli tego odrazu zrobic buuuuuuuuuuu pol geby az do ucha i podgardlo mnie boli:-(
Ja mam blombe a jak mnie bedzie bolal do jutra to znaczy ze musza leczyc kanalowo i jak tak faktycznie bedzie to bede kazala wyrwac go bo niescierpie takiego bolu parokrotnie . Jeden mialam kiedys kanalowo i to przez 3 miesiace a pol roku pozniej nadawal sie do wyrwania to czy to zrobie jutro czy za pol roku to obojetne a mniej sie namecze a to 6 jest to niewidac. Po 4 tabletce juz ciut lepiej nie boli mnie juz tak mocno ale pychol spuchniety
Ja tak zęba leczę od 5 miesięcy Raz miałąm leczony kanałowo, bólu sie najadłam i co na koniec jak wyleczony i miałąm iść do dentysty nadlać, jadłam kromkę chleba, nagryzłam i ostatnia ścianka ułamała sie i dupa..wyrwano mi zebola...
teraz to samo sie okazało...zatrułąm, wyleciało mi, znowu rozwiercanie, trucie (a przed założeniem trucizny była opcja rwać czy truć - stchórzyłam, ale w razie bólu do wyrwania, bo kanał niedrożny) i .....bóóóóóóóól.....4 dni ból jak cholera....przed balem w lutym..do tego mojego dentysty nie ma no i poszłam do innego, a ten nie wyrwał, tylko oczyścił włożył truciznę, ale nie zakleił i przeszło....i tak chodzę już 2 miechy i sie boje iść, leczenie kanałowe to koszmar...i chyba czekam aż mi sie złamie i wyrwę..bo ósemka mi napiera i reszta sie krzywi, zębów mam
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Nowlasnie u mnie juz jest i teraz cierpie .Sama na to zasluzylam bo jak mi babka ponad 2 lata temu powiedziala co rwiemy to ja na to jutro a dzis ma zrobic inny i tyle mnie widzialairtasia wspolczuje
mnie czeka tez kilka nieciekawych leczen zebowbyc moze z chirurgia szczekawa wlacznie wiec odkladam na razie jak najdalej...oby nie bylokiedys za pozno....
agusia9915
Matka wariatka
przez to gadanie rozbolały mnie zeby
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To nie jestem samaprzez to gadanie rozbolały mnie zeby
Zartowalam biedna ty taka to cierpmy razem
Pogoda nie dla migrenowców,współczuje.Moja mama też cierpi na bóle migrenowe,koszmar.
Od rana migrena
Wzięłam szybko tablety, może się zdąży się rozwinąć
reklama