reklama
Wracając do tematu wątku ... Witek dostał od babci pędzle i malowanki na wodę oraz pisaki. Malowanki zainteresowały go ... bo było czary mary i są kolorowe koniki , a pisaki zachwyciły go na całego Moja mama kupiła mu takie specjalne pisaki firmy Crayola. Są zmywalne. Świetnie się spierają (ponoć - zaraz się okaże jak wyciągnę pranie z pralki ;-)), rewelacyjnie zmywają się z rączek i buźki ;-) oraz stoliczka Polecam
FLAMASTRY ZMYWALNE CRAYOLA (493553940) - Aukcje internetowe Allegro
FLAMASTRY ZMYWALNE CRAYOLA (493553940) - Aukcje internetowe Allegro
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Pisaki super sprawa, my narazie problemow nie mamy, Gracjanek wyciaga kredki i zaraz woła o swoj zeszyt do wysowania, nigdzie indziej nie chce rysowac. Mam nadzieje, ze ta cecha mu nie zaniknie!
Coyote
Monia chyba jest w szoku jak wyciągnęła pranie Ale Moniu, daj nam znac czy ten szok to pozytywny czy wrecz przeciwnie!!!!
Monia i jak>? Sprało się? Jak będziesz zadowolona, to też kupię.
Sorki, ale byłam zajęta pierniczeniem ;-) Jestem zadowolona i to bardzo. Nic nie widać, nawet na białej bluzce ;-) Co prawda najpierw ją wzięłam przetarłam mydłem (takim dobrym do spierania plam) a potem wyprałam w pralce. I ani widu pisaków
Coyote
Sorki, ale byłam zajęta pierniczeniem ;-) Jestem zadowolona i to bardzo. Nic nie widać, nawet na białej bluzce ;-) Co prawda najpierw ją wzięłam przetarłam mydłem (takim dobrym do spierania plam) a potem wyprałam w pralce. I ani widu pisaków
Super flamastry!!!! pomimo, ze Gracjanek nie maluje i nie rysuje po niczym innym tylo po bialej kartce to swietna sprawa :-)
reklama
Podziel się: