Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Mały jest bezbłędny!!! Ale jestem spostrzegawcza i zauważyłam, że ma takie same kapcie jak mój, tylko moj ma zielone :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację I przy okazji dziecko uczy się różnych rzeczy, szkoda tylko, że ze sprzątaniem później jest kiepsko ;-)
A propo nauki. Witek ostatnio zepsuł żaluzję w dolnej części drzwi balkonowych. Więc przyprowadził mamusię by naprawiła. Zaczęłam się z tym dziadostwem męczyć, ale nie mogłam odgiąć blaszki, więc Witek poleciał do szuflady w korytarzu i przyniósł mi kombinerki, a potem poleciał po latarkę i świcił mi na ręce (nie chciało mi się wstać by zapalić światło i robiłam przy poświacie z innego pomieszczenia) Nie mam pojęcia kiedy on widział do czego służą kombinerki, ale dzięki niemu udało mi się naprawić żaluzję